PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392701
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci
ocenił(a) film na 8
Dangeris

Pytanie tylko, dlaczego?

guga_5

POPYT.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

uważam że się mylisz bo moja siostra ma 25 lat i zakochała się w tej książce albo no nie wiem czytałeś komentarze ludzi z tyłu książki jeśli nie to przeczytaj

Agusieczek

Książka a film to 2 bajki.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

no nie wiem może dla cb

ocenił(a) film na 9
Agusieczek

to prawda, że książka i film mogą różnić się bardzo bardzo. ale zawsze pozostaje nadzieja, że jednak coś z serc książki będzie w tym film - jeśli tak, to nie będzie tak źle, jeśli nie - wyjdzie następny zmierzch ; ) osobiście nie chciałabym tego, ale zobaczymy.

ocenił(a) film na 10
owls

chodziło mi o to że wszyscy mówią o tym filmie zle a nawet nie było premiery :/

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Rozumiem obawy o "zmierzchowatość" filmu, sama trochę je podzielam, ale z drugiej strony nie powinieneś tak stanowczo wypowiadać się o filmie, którego nawet nie widziałeś.

ania_princess

Teraz jest popyt na wampirów, którzy nie mają powyżej 20 lat.
Takie czasy.

Dangeris

Ale w tej seri nie ma wampirów... ani wilkołaków, czarodziei itp. ;)

wioletaHP

Ja wiem co mówię.

Dangeris

Chyuba raczej chodziło o dzielnych przystojniaków którzy chcą poświęcić życie dla ukochanej??

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Wydaje mi się, że nadchodzi fala na demony. Adaptacji filmowej, która by to popchnęła jeszcze nie było, ale na rynku wydawniczym coraz więcej nowych książek o tej tematyce.

Dangeris

Patrząc na te trailery z tymi wymuskanymi, disneyowskimi dzieciakami, a rzekomo ma to być historia o głodzie i wcale o przetrwanie, to po prostu śmiać mi się chce.

Pomysł na film dobry, warsztat techniczny pewnie również, ale robią z tego papkę dla nastolatek. Szkoda.