PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392817
6,5 55 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Wyobraźcie sobie że dziś już poniedziałek a premiera jest w piątek wiec zostaly tylko 4 dni

Agusieczek

I tak nie dam rady do piątku :c
ZA DŁUUUUUUGO X.X

ocenił(a) film na 9
Agusieczek

Jeszcze tylko 3 dni 7 godzin i 30 minut do premiery o północy! Już się nie mogę doczekać xD

AkkarinLove

Ja też. <3
Mam nadzieję, że ten film mi się spodoba i już nie mogę się doczekać premiery.
Nie wiem jak wy, ale mam zamiar płakać na śmierci Rue. I zgarnąć masę ulotek z kina. ^.^

SubtileLicorne

Haha ja też wezmę pełno ulotek z kina, tak samo jak na Percym Jacksonie i Harrym Potterze ;)

wioletaHP

To już tradycja. Uwielbiam minę ludzi gdy w ręku mam masę tych ulotek. c:

SubtileLicorne

Dokładnie, ich miny są BEZCENNE <33

ocenił(a) film na 10
SubtileLicorne

ja dziś jechałam w pociągu i czytałam scene ze śmiercią Rue i się popłakałam a ludzie tylko się dziwnie na mnie patrzyli

Agusieczek

Inni nie rozumieją naszej miłości do Rue... Oni są inni, bo nie wiedzą kto to Rue...
My z koleżanką mamy zamiar wstać w kinie i salutować trzema palcami.
Będzie to dziwnie wyglądać, ale co tam.

ocenił(a) film na 10
SubtileLicorne

Muszę do kina chyba zabrac 2 paczki chusteczek bo na 100 % tyle zużyje

ocenił(a) film na 8
Agusieczek

A ja już mam zarezerwowane bilety (wy pewnie też, ale po prostu moje szczęście jest takie, że się muszę pochwalić :P). Po prostu nie mogę się doczekać. W piątek to będzie jakaś masakra dla każdego fana, który idzie do kina... Ostatnio co raz częściej zaczynam walić głową w szafę, wmawiając sobie, że jeszcze tylko kilka dni i że muszę wytrzymać... :D

guga_5

Jeszcze tylko 2 dni... Jakos sie prtzetrzyma... :)

ocenił(a) film na 10
Ninunia

ale jak

Agusieczek

Ja nie wiem, ale jak znajdziecie sposób, to się podzielcie :<

ocenił(a) film na 8
SubtileLicorne

fantastyczny spoiler! może warto na początku napisać o jego istnieniu....

ocenił(a) film na 10
Agusieczek

zostało 11 godzin więc kto idzie dziś na nocną premierę chwalić się

ocenił(a) film na 9
Agusieczek

hah, ja idę :) Ale mam zaciesz. Jeszcze nigdy nie byłem na nocnej premierze. I do tego to Igrzyska! <3

ocenił(a) film na 9
RobertSolski

I też muszę wziąć chusteczki. To będzie dziwne, jak 13 latek się popłacze w kinie, ale mi się chce płakać na samą myśl, że będę płakał. xd

ocenił(a) film na 6
Agusieczek

dlaczego dałaś 10/10 a filmu nie widziałaś ? śmieszne... W ogóle powinno być do jutra zablokowana możliwość głosowania.

ocenił(a) film na 10
Kubyra

kto powiedział, że filmu nie widziałam

ocenił(a) film na 5
Agusieczek

Nie ma to jak oceniać film przed jego obejrzeniem. Ten film jest strasznie przewidywalny co za tym idzie bardzo przeciętny.

ocenił(a) film na 5
vikqqq

Ja widziałem film we wtorek na przed premierze.

ocenił(a) film na 10
vikqqq

ja też

Agusieczek

Z tego co pisałaś wcześniej, to wychodzi na to, że widziałas go w piątek, a nie wtorek.

ocenił(a) film na 5
Agusieczek

Gdzie?

Agusieczek

Nie nastawiajcie się tak, bo jak czytaliście książkę, to wielce prawdopodobne, że film nie spełni waszych oczekiwań. Ja nie czytałam książki, film bardzo mi się podobał, ale na podstawie innych ekranizacji można stwierdzić, że film jeszcze nigdy nie dorównał książce.

ocenił(a) film na 10
Agusieczek

Czekamy, czekamy ;) Według mnie też powinna być możliwość oceniania od północy... dziś. Kocham tę książkę, świruję na film, ale to leciutka przesada, czyż nie? :C Spójrzcie, można już oceniać na 10, jak i na 1... :( Ech, my to nie Ameryka, u nas premiera dopiero jutro :)

katnissteam

bo ruszyły pokazy prasowe dla pismaków, aby mogli wylać swoje trzy grosze na papier ;)

ocenił(a) film na 9
anusia007

ajajaja. ja zobaczę dopiero w sobotę! nie mogę się doczekać, chciałabym już jutro obejrzeć, ale niestety nie mam kina u siebie i muszę dojeżdżać ...

użytkownik usunięty
Agusieczek

Na niczym nie mogę się skupić, jak pomyślę że za kilka godzin będę już po filmie ;D

ocenił(a) film na 9

mam tak samo ;d Masakra

RobertSolski

i ja też, na sto procent wezmę ze sobą pieluchę,
a być może nawet się zesram.

niecik

dobrze, że nie byłam z Tobą na sali...

anusia007

czasem wychodzi spontan, chyba rozumiesz...

ocenił(a) film na 10

widzę nareszcie jakiś wątek dla mnie ^^ ja nie LUBIĘ Igrzysk, ja je wyznaję.... To przebija nawet Dariusza z Trudnych Spraw!
Ja gdy oglądałam miałam na sali 4 osoby (byłam na dość wczesną godzinę :3), więc ryczałam bez oporów ^^
Ogólnie- film ponad wszystko! ;) Uwielbiam ;)