Wyobraźcie sobie że dziś już poniedziałek a premiera jest w piątek wiec zostaly tylko 4 dni
Jeszcze tylko 3 dni 7 godzin i 30 minut do premiery o północy! Już się nie mogę doczekać xD
Ja też. <3
Mam nadzieję, że ten film mi się spodoba i już nie mogę się doczekać premiery.
Nie wiem jak wy, ale mam zamiar płakać na śmierci Rue. I zgarnąć masę ulotek z kina. ^.^
ja dziś jechałam w pociągu i czytałam scene ze śmiercią Rue i się popłakałam a ludzie tylko się dziwnie na mnie patrzyli
Inni nie rozumieją naszej miłości do Rue... Oni są inni, bo nie wiedzą kto to Rue...
My z koleżanką mamy zamiar wstać w kinie i salutować trzema palcami.
Będzie to dziwnie wyglądać, ale co tam.
A ja już mam zarezerwowane bilety (wy pewnie też, ale po prostu moje szczęście jest takie, że się muszę pochwalić :P). Po prostu nie mogę się doczekać. W piątek to będzie jakaś masakra dla każdego fana, który idzie do kina... Ostatnio co raz częściej zaczynam walić głową w szafę, wmawiając sobie, że jeszcze tylko kilka dni i że muszę wytrzymać... :D
hah, ja idę :) Ale mam zaciesz. Jeszcze nigdy nie byłem na nocnej premierze. I do tego to Igrzyska! <3
I też muszę wziąć chusteczki. To będzie dziwne, jak 13 latek się popłacze w kinie, ale mi się chce płakać na samą myśl, że będę płakał. xd
dlaczego dałaś 10/10 a filmu nie widziałaś ? śmieszne... W ogóle powinno być do jutra zablokowana możliwość głosowania.
Nie ma to jak oceniać film przed jego obejrzeniem. Ten film jest strasznie przewidywalny co za tym idzie bardzo przeciętny.
Nie nastawiajcie się tak, bo jak czytaliście książkę, to wielce prawdopodobne, że film nie spełni waszych oczekiwań. Ja nie czytałam książki, film bardzo mi się podobał, ale na podstawie innych ekranizacji można stwierdzić, że film jeszcze nigdy nie dorównał książce.
Czekamy, czekamy ;) Według mnie też powinna być możliwość oceniania od północy... dziś. Kocham tę książkę, świruję na film, ale to leciutka przesada, czyż nie? :C Spójrzcie, można już oceniać na 10, jak i na 1... :( Ech, my to nie Ameryka, u nas premiera dopiero jutro :)
ajajaja. ja zobaczę dopiero w sobotę! nie mogę się doczekać, chciałabym już jutro obejrzeć, ale niestety nie mam kina u siebie i muszę dojeżdżać ...
Na niczym nie mogę się skupić, jak pomyślę że za kilka godzin będę już po filmie ;D