PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392650
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Temat dla płci pięknej. Mężczyznom wstęp wzbroniony! Więc, dziewczyny? Komu byście się
oddały bez zastanowienia?

Typy:

1. Josh Hutcherson - "Peeta" ♥♥♥ !!!!!!!!
2. Liam Hemsworth - "Gale" ♥
3. Woody Harrelson - "Haymitch" (bliżej mi do końca niż dalej, jednak nie wątpie w jego
zdolności w łóżku mrrrr...)
4. Lenny Kravitz - "Cinna" (dla fanów jasnej czekolady)
5. Alexander Ludwig - "Cato" (fajny blondas)
6. Dayo Okeniyi - "Thresh" (dla fanów ciemnej czekolady)

Jak dla mnie to zdecydowanie Josh jako Peeta. W tym filmie pokazał się od swojej seksownej
i ponętnej strony. Liam miał pecha trafiając na niego w moim rankingu. Josh jest taki słodki,
przypomina szczeniaczka, którego ciągle by się chciało głaskać. Raz śniło mi się, że się
całowaliśmy... Zabójczy sen.

Więc dziewczyny?

ocenił(a) film na 8
EastJudas

Zdecydowanie Josh Hutcherson, zamęczyłabym biedaka, ale trudno ;)

killer666

Tylko szkoda, że jest taki mały, tzn on jest taki mały...Ma mniej wzrostu ode mnie, więc nie mogłabym chodzić w szpilkach...

EastJudas

A dokąd ty chcesz chodzić? Pozycja horyzontalna i...

EastJudas

Ile za godzine?

hirosaka

Za godzinę będzie 19:02, zgodnie z moim zegarkiem.

użytkownik usunięty
EastJudas

Dobre, ha ha :-D

EastJudas

HEHHE RIPOSTA ROKU!

EastJudas

Och , Josh . Josh , Josh , Josh i jeszcze raz Josh ! Jest .. uff , nawet nie potrafię określić ;*

ocenił(a) film na 9
EastJudas

Gale!

EastJudas

Będę oryginalna - Woody jako Haymitch <3 Nie wiem czemu, lubię chyba dojrzałych, aroganckich mężczyzn. W każdym razie jego postać w tym filmie jest dla mnie zachwycająca!

użytkownik usunięty
EastJudas

ŻADNEGO!

ocenił(a) film na 1

Bitches ain't shit...

użytkownik usunięty
fagaza33

nie znam tego powiedzonka, jak to się ma do tego co napisałam?

ocenił(a) film na 1

Do tego co napisałaś nijak. Do całego tematu.. tak jak bitch do latarni.

użytkownik usunięty
fagaza33

ahahhaha :D

ocenił(a) film na 6
fagaza33

lafayete z true blood :) pięknie sie wpasowaś/eś. kciuk w góre

ocenił(a) film na 6
jak_ub

true blood true story

jak_ub

Lafa jest zajebisty :)

ocenił(a) film na 7
EastJudas

Jennifer Lawrence, dużego wyboru nie mam jako mniejszość seksualna.

użytkownik usunięty
EastJudas

Peeta wiadomo:) Wybrałabym jeszcze Finnicka - pojawia się w drugiej części :p

użytkownik usunięty

A to nie zależy od tego, jaki aktor zagra Finnicka, hę? Chyba że chodzi o samego Odaira, to nawet łapę.

użytkownik usunięty

wiadomo już jaki aktor zagra Finnicka, hę? wystarczy sobie sprawdzić, poszukać, jeśli ktoś jest tym zainteresowany.

użytkownik usunięty

A, o to chodzi. No to ja tylko słyszałam pogłoski, ale chyba Sam Chafflin czy jak to się tam pisze jego nazwisko ;-)

ocenił(a) film na 9
EastJudas

Jak można lubić takiego idiote jak Josh?????? Ja też bym chciała Finnicka a le tu wybieram Cato:) No i Woody

ocenił(a) film na 7
EastJudas

idź pobawić się w dajkę do jakiegoś taniego baru, albo spróbuj szczęścia w zabawie w "pociąg" z podwórkową ligą ping ponga, bo widzę ze cie swędzi kudłata :)

black_bastard

tak trzymać ździry :)

ocenił(a) film na 7
Lee_7

Dajki nawet przez Internet. Yeah!

użytkownik usunięty
EastJudas

ja pie*dole, co za tępe picze.

ocenił(a) film na 9

Dobre dobre ;D

ocenił(a) film na 3

Nic dodać nic ująć. Z drugiej strony jaki film taka i widownia.

komarrek27

Hehe. Nawet byłem ciekaw filmu, ale widzę że nie tylko by mi się nie spodobał ale jeszcz został bym posądzony o pedofilię :D

ocenił(a) film na 4
EastJudas

na dyskotekach trafiają się przystojniejsi, zacznijcie uczęszczać, będziecie miały z kim się puszczać ;)

ocenił(a) film na 6
kart0nick

Czasami jak coś takiego czytam, to wstyd mi - jako facetowi - za swoją płeć. Sami często gadamy między sobą jaką laskę byśmy przelecieli i na ile sposobów, ale jak już kobiety nie walą ściemy (bo oczywistym jest, że rozmawiają między sobą na podobne tematy - o facetach - tylko ściemniają w obecności mężczyzn, żeby nie wywoływać takich reakcji jak właśnie tutaj) i mówią wprost o tym samym, to zaraz "dajki", "puszczalskie" itp. bzdury. Trochę mniej hipokryzji Panowie. Nie żyjemy w Średniowieczu:/

SickMind

Przykro mi czytając, że męska część jest tak samo płytka, jak ten topik tutaj. Skoro dyskutujesz tak samo o kobietach, jesteś ździrą, tylko męską i mi to pasuje. Pis czarny bracie. Jedni mają do tego takie podejście, inni bardziej ortodoksyjne, jeden diabeł.

ocenił(a) film na 4
SickMind

widzisz, ja z kolegami tak o kobietach nie dyskutuję, tym bardziej nie rozpowszechniam w sieci tematów typu "tą bym przeleciał bez zastanowienia" :) pewnie, każdy ma mniejsze czy większe potrzeby ale poziom tych tutaj tekstów jest równy parzeniu się krów z byczkami. Nie przystoi tym bardziej dzielić się tym w internecie

kart0nick

omg, a kim ty jesteś, że będziesz mówił co przystoi, a co nie, w szczególności jeśli chodzi o internet, który głównie cieszy się tym, że panuje na nim wolność słowa i anonimowość, ech... nikomu nie zaszkodzi od czasu do czasu być zbereźnym. Dajmy sobie trochę na luz i popatrzmy na świat z przymrużeniem oka. Każdy ma swój świat, każdy ma swój gust i opinię, więc zostawmy w spokoju co jest ok, a co nie. I tak nie rozwiążemy tego, a tylko niepotrzebnie popsujemy sobie humor czytając niesamowicie interesujące wypowiedzi...

ocenił(a) film na 4
Melchan

to poka piersi, nie musisz twarzy, zostań anonimowa

ocenił(a) film na 6
kart0nick

He, he - zaraz się okaże, że faceci w ogóle pod tym kątem nie oceniają i nie dyskutują tak o kobietach, a mówiąc o nich - rozpatrują je tylko i wyłącznie pod kątem przyszłych żon i matek dla dzieci:DDDD A myślałem, że przynajmniej zapewniający anonimowość Internet jest choć trochę mniej zatopiony w hipokryzji niż "real po drugiej stronie monitora"...
Lee_7 - mogę być i męską zdzirą, skoro ocenianie pod tym kątem kobiet klasyfikuje mnie do takiej oceny. Wolę jednak to, niż bycie słodko-pierdzącym świętoszkiem, który w realu ocenia kobiety jak kawał mięcha (spoko, one z nami robią to samo. Sprawdzone), a w necie pozuje na strażnika moralności.

SickMind

Touche

kart0nick

ty nie, ale wejdz sobie na forum jakiejś młodej aktoreczki, to bedziesz miał pełno
niezaspokojonych"

ocenił(a) film na 4
Justyna_0288

cieszy mnie ich szczęście :)

użytkownik usunięty
SickMind

Popieram, popieram, choć jestem przedstawicielką przeciwnej płci. Ale i tak fajnie, że jakiś facet potrafi skrytykować zachowanie innych kolesi. Tak trzymać!

użytkownik usunięty
EastJudas

upadek cywilizacji

nazwałabym to bardziej ewolucją, niż upadkiem...

użytkownik usunięty
EastJudas

hmm, ciekawe... ewolucja, ciekawe pod jakim względem. No chyba że ewolucja pod rządami lucyfera, to wtedy masz rację.

użytkownik usunięty
EastJudas

Wizualnie to najbardziej Gael, ale żeby aż do łóżka to przesada..

ocenił(a) film na 7
EastJudas

żenujący wątek... kup sobie wibrator

ocenił(a) film na 10
EastJudas

Hah Josh <33

EastJudas

A po co miałabym wpuszczać któregokolwiek? Zarobili tyle, że stać ich na własne.

natix_xd

Haha, tośmy się uśmiali. A teraz możesz już wyjść.