Zobaczyłem zwiastun ? Zostałem zaintrygowany? Zacząłem czytać książkę ?
Uwielbiam adaptacje xD mogę się wtedy wyżyć, zrównać film z błotem :D jeszcze ani raz się nie spotkałem żeby film przebił książkę więc nie liczę tu na jakieś zaskoczenie ;) choć trailer całkiem niczego sobie.
+ Aktora która wciela się w role Katniss - bardzo podobnie sobie ją wyobrażałem silna dziewczyna która wie o co walczy.
+ Muzyka z traileru oby tak dalej !
- Odtwórca postaci Gale !! kto go wziął ;| porażka... całkiem tu nie pasuje.
na resztę plusów i minusów poczekamy do ekranizacji :)
A co wam się podoba ?
Powiem ci że widziałem go w kilku filmach i całkiem nieźle gra, mi się tam podoba , ale i tak nie wygląda na syna piekarza xD
Zastanawiam się też czy tylko 1 cz. zekranizują ? czy 2 pozostałe też mają zamiar?
+KKATNISS super pasuje!
- peeta przerazająco, ale na + on gra
+rue wygląda bardzo podobnie.
to chyba tyle ... nie mogę się doczekać!!!
Peeta - nie znoszę tego aktora.. i nie pasuje mi tutaj
Gale - aktor spoko, tylko ja go raczej wyobrażałam sobie z takimi włosami na jeża
Effie - hm, wyobrażałam sobie ja jako szczupłą blondynę, z blond, krótką peruką
i to jak wygląda arena to też całkowicie inaczej sobie wyobrażałam, ale cóż.
ten film nigdy nie pobije książki. cała trylogia jest niesamowita! :)
Czy cała trylogia jest niesamowita to nie wiem bo dziś skończyłem 1 cz xD jutro zaczynam drugą ale jedno mogę powiedzieć książka trzyma poziom ;) I jest na tyle wciągając i dobra że sięgnę po 2 cześć :P
Ja parę dni temu widziałam zwiastun i zaciekwił mnie więc szybko poleciałam do empiku i kupiłam pierwszą częśc i muszę powiedzieć,że pochłonełam ją w jeden dzien,czytałam bez przerwy a teraz chcę zabrać się za drugą częśc ale nie mogę jej dostac więc zamówiłam ja razem z cz.3 i powinny być przed świętami:)
Po za tym obsada nie jest zła.Nie wiem co macie do aktora grającego Peetę.Widziałam go w paru filmach i nawet świetnie gra wg mnie.
Inni aktorzy dla mnie nawet dobrze dopasowani.Może dlatego tak mówię bo najpierw obejrzałam zwiastun,a potem przeczytałam ksiązkę,no ale dla mnie są ok!
Już się nie mogę doczekać Marca! Jeszcze tylko 96 dni!;p
naprawdę warto sięgnąć po wszystkie części ;)
ja dwie pierwsze pochłonęłam w dwa dni (jeden na jedna książkę), a trzecią czytałam trochę dłużej, bo wtedy akurat dużo obowiązków miałam i brak czasu na czytanie, ale generalnie książki pochłania się szybciutko ;)