PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392650
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Jak dla mnie to jest taka sflaczała kicha że szok. Podoba mi się jedynie to, że spodziewałem się
totalnego szitu, a dali mi po prostu flaki z olejem. Jak widziałem kampanię reklamową ze zgrabną
laską z łukiem w kręgu ognia i w tytule słowo "igrzyska śmierci" - serio byłem przekonany, że to
jakaś kolejna twierdza orków czy mitrilowe gacie.

ocenił(a) film na 1
Heroiczna_Smierc

W mitrilowych gaciach przynajmniej można chronić co najcenniejsze...

ocenił(a) film na 2
Heroiczna_Smierc

Właśnie to jest najgorsze! Nie interesuje mnie, że jest dobrze zagrany, ładnie zrobiony itd. Chodzi o to, że jest tak piekielnie nudny. Hektolitry nudy wylewają się z ekranu i chlupoczą pod nogami (jak coś to nie moje sformułowanie, ale idealnie się nadaje, żeby je wykorzystać). Nie zdarza mi się zasnąć 3 razy na filmie w przeciągu niecałej godziny. W zasadzie nigdy mi się to nie zdarzyło, nawet kiedy oglądałem coś z pozycji łózka o godzinie 24. A Igrzyska oglądałem o normalnej, wieczornej porze i po prostu mnie załamały... Koniec - dwója, nienawidzę tego filmu. Nie ma nic gorszego niż WIEEELKA NUDA. NIE MA!

użytkownik usunięty
ohjehr

Gdyby można było dawać +1 do wypowiedzi, to ta dostawała by ode mnie +1 każdego dnia do końca życia xD

ocenił(a) film na 9
Heroiczna_Smierc

słaba prowokacja.

użytkownik usunięty
prox81

Mnie też się nie podoba. Nie znalazłem w nim absolutnie żadnego pozytywnego aspektu. Po wysokich ocenach filmów typu: Gladiator, Terminator, Obcy, Władca Pierścieni, Powrót do przyszłości wnioskuję, że znasz się na dobrym kinie, ale z oceną tego "dzieła" popłynąłęś hehe. Nie no nie moja broszka, kwestia gustów, ale uważam podobnie, co założyciel tematu. Film słaby, chaotyczny, przewidywalny- dużo lepsza, z podobnym klimatem jest "Noc oczyszczenia". Pozdro.

ocenił(a) film na 1
prox81

Ja myślę że gość nie musi prowokować. Spójrz na 2 część zmienił się reżyser z "jakiegoś" Pana X o dorobku zero i druga część stała się zwyczajnie świetnym filmem. O pierwszej można powiedzieć: Nielogiczna, pourywane wątki- głupia bajka przesiana scenami bez sensu. Moda na sukces z efektami specjalnymi

ocenił(a) film na 8
Heroiczna_Smierc

Szkoda, że widz jest teraz otępiały ale przykro mi, wy też jesteście właśnie takimi niewolnikami systemu jak to pokazano w tym filmie.

ocenił(a) film na 1
kiczika

No na pewno :)