PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392760
6,5 55 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

hej. od ilu lat jest ten film waszym zdaniem. Bardzo mnie to ciekawi, bo filmu nie widzialem
:)

kazkas

Bez ograniczeń. Aczkolwiek zastanawiałabym się nad dziećmi poniżej 10 lat W sumie jak byłam na seansie to starsze małżeństwo było :) Około 70 lat :3

Adelejde

To od ilu ? :)

ocenił(a) film na 9
kazkas

od 12 lat:)

ocenił(a) film na 9
AkkarinLove

Sorry, nie doczytałam,że chodzi i nasze zdanie:) Wg mnie film będzie tak od 13 roku życia?Sama tematyka w sobie nie jest stworzona dla młodszych dzieci.

AkkarinLove

thanks. piszcie i inni co o tym myslicie.

ocenił(a) film na 7
kazkas

Zastanawiam się czy nie byłoby wskazane wyżej niż od 12, sceny walki na początku igrzysk może nie epatują przemocą na max, ale trochę się dzieje młodziaki machają maczetami, żeby się jeden z drugim nie zapatrzył.

wujaniek

Co jeszcze ?

ocenił(a) film na 8
kazkas

Wg mnie temat jest dla ludzi dojrzałych, więc trudno określić, bo każdy ma inną mentalność. Kino w moim mieście zezwala na seans dla osób w wieku od 16 lat. Dzieci nie powinny się wybierać, jak ktoś chce to zobaczyć tylko dlatego, ze "jara" go przemoc to też niech lepiej nie idzie. Ten film ma poważny oddźwięk, więc zrozumie go odpowiednio pewnie 15-latek, ale 13-latek też nie będzie się nudzić.

pantomima4

piszcie, piszcie... :D

kazkas

czemu nic...? co jeszcze wiecie na ten temat ?

ocenił(a) film na 8
kazkas

Wg. mnie to tak mógłby być od 10 roku życia.Oglądałam dzisiaj w kinie byłam sama na sali i mogłam poobserwować .Choć niektóre momenty można uznać za od 12 roku życia.Np.jak te zmiechy wyskakują.JA SIĘ WYSTRASZYŁAM ;P

YourSmartphone

Moja koleżanka aż podskoczyła jak zmiechy wyskoczyły XD

YourSmartphone

Wiecej piszcie... XD

ocenił(a) film na 7
kazkas

Scena z pszczołami-mutantami, hmmm dzieciak by się nieźle wystraszył, gwałtowna była

wujaniek

Nooo. Jakby mieli robić ograniczenie to dałabym od 12 lat. Tak naprawdę to myślałam, że jest ograniczenie i nie zabrałam siostry.