ja tez niby taki głośny ale przereklamowany nawet podczas premiery drugiej czesci w kinach grali obie naraz ale dobrze ze nie poszlem strata pieniedzy .
I tak jesteś łaskawy. Obejrzałem, bo hicior... ale albo to bardzo przeciętny blockbuster, albo ja może jestem już za stary. Stawiam na to pierwsze, film przeciętny, niemal słaby. Ona zagrała nawet nieźle, ale on to już kompletne drewno. Fajnie, że Woody się odnajduje w takich produkcjach, lata świetności już raczej za nim, ale takie epizody zawsze mile widziane . Dla mnie cała wizja świata mało realna... w większości takich rzeczywistości brakuje mi podstaw, czyli zdrowego rozsądku i ekonomicznego uzasadnienia. Jedno miasto podporządkowuje sobie cały kontynent? No w to to chyba tylko Amerykanie wierzą.
Według mnie przeciętny. Tak na dobrą sprawę nie wybija się kompletnie niczym spośród innych filmów tego gatunku(no może muzyka, która naprawdę mi się spodobała) Czasami wiało nudą.
Słabo. Bardzo przewidywalny, bardzo typowy, bardzo amerykański. Sama idea ciekawa, ale realizacja fatalna.