Wszyscy, którzy piszecie tematy! To nie będzie "Zmierzch" ! To nie będzie film dla dzieci
zemsty! A także to nie będzie film dla zbuntowanych dziewczynek, które mają swoje nie
wiadomo jakie problemy z chłopakami wampirami...to może być fajny, przyjemny film na
podstawie bardzo dobrej książki.
Zgadzam się ... Do tego nie rozumiem zakładania kolejnych tematów na temat beznadziejności tej książki , do tego wystarczy chyba jeden wątek .
Może jest między zmierzchem i igrzyskami jedno podobieństw-są świetne:D poza tym nic!!!!!!!
Nie ma za co. Mnie wcześniejsze tematy nieźle irytowały. Musiałem coś z tym zrobić.
Wow. Jedna z niewielu inteligentnych wypowiedzi. Nie dlatego, że wypowiada się w dobry sposób na temat Igrzysk, ale dlatego, że nie krytykuje czegoś, czego jeszcze nie ma. Zrozumiem jeśli 24 marca pojawi się tutaj wypowiedź ,,Gniot!". Ok, każdy ma swoje zdanie, może nawet ja tam powiem, ale litości! Film nie wyszedł, a wszyscy synowie Nostradamusa od razu go kasują. Dziwne. Odkąd historia została (błędnie) porównania do Zmierzchu od razu pojawiła się setka złych opinii. Jakby Hobbita ktoś porównał do Zmierzchu to 80% mężczyzn też stwierdziłoby, że jest (za przeproszeniem) do d*** ?