PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392873
6,5 55 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Nuda!

ocenił(a) film na 6

Nie wiem jak książka, ale film mnie nie zachwycił, nie rozumiem dlatego całego zachwytu wokół
tego filmu. Zaczął się bardzo ciekawie, ale im dalej tym bardziej mnie nudził. Był przewidywalny, za
mało w nim momentów trzymających w jakimś napięciu o ile wogóle takowe w nim występują.

ocenił(a) film na 9
amanea666

moim zdaniem książka lepsza, wyjątkowo najpierw obejrzałem film a potem książkę :P

amanea666

To że film był przewidywalny to nie ma znaczenia, z resztą większość filmów jest takich. Moim zdaniem film jest niezły i z niecierpliwością czekam na kolejne części :D

ocenił(a) film na 6
LoveKalasnikov

Co kto lubi :))

ocenił(a) film na 9
amanea666

Przeczytaj książkę o wiele lepsza:D

scared

lepsza to mało powiedziane...

ocenił(a) film na 7
amanea666

Niestety zgadzam się, że książka jest o niebo lepsza od filmu, efekty specjalne są na żenująco kiepskim poziomie, szczególnie sceny z ogniem na strojach Katnis porażka totalna! Wiele szczegółów pominięto, zawiodłam się na filmie bardzo!

ocenił(a) film na 7
amanea666

Nie dziwie się, że film nie zrobił na tobie dobrego wrażenia. Robi zdecydowanie lepsze wrażenie, jeśli się przeczyta wszystkie trzy książki.

ocenił(a) film na 6
amanea666

Film jest źle wyreżyserowany moim zdaniem. Niektóre sceny ciągną się i ciągną w nieskończoność, chociaż w ogóle nie ma takiej potrzeby.

ocenił(a) film na 10
amanea666

najpierw naucz się otografii , a potem pisz posty -,-