Przede wszystkim takie pierdoły - pajace w kombinezonach , to że zrobili z Effie jakąś
nawiedzoną podróbę królowej kier z Alicji w krainie czarów , to , że broszkę kosogłosa dała
jej Prim a nie jej przyjaciółka , rozmowa z Gale'm (nie uszlibyśmy nawet 10km) , sam
Gale'm (boże zmiłuj się czemu ten paskudny Liam????) , to , że strzeliła w tablicę na
przesłuchaniu a nie w jabłko tego wieprza jurorów, no i gdzie się do cholery podział
Haymitch ? Chyba nie powiecie mi , że go wycięli?
Jeszcze jedno , jej prezentacje . Tu się wyjątkowo zawiodłam . Sądziłam , że filmowcy mogą
zrobić coś naprawdę niesamowitego , a tu landrynkowa sukieneczka zamiast tej zrobionej z
rubinów i czegośtam ... no przecież wiadomo że nie musieli szyć klejnotów , nie ?? mają
swoje sposoby na robienie takich rzeczy ale im się nie chciało . A wjazd rydwanami ?Ja się
pytam , co to jest?
Podsumowując na pewno 10 tej ekranizacji nie dam . Oczywiście nie mówię że bd
zła/kiepska z góry , może się pojawić wiele rzeczy które uznam za wynagradzające z
procentem te drobne braki , ale fakt że nie zauważyłam czegoś takiego w trailerze
Oooj coś chyba do mnie dotarło czy haymitch to to blond coś ???
O nieee ! To już zupełne całkowite stuprocentowe pogwałcenie moich wyobrażeń tego gościa !
Oczywiście opinia to opinia, ale zachęcam do obejrzenia krążących po internecie dodatkowych spotów. Jednego jestem pewna w 100%: Katniss na prezentacji STRZELA w jabłko ( jest to zaprezentowane w jednym ze spotów). Nie nazwałabym też pierdołami tej ekranizacji (i tutaj kolejne odesłanie do dodatków), bo ukazany 12 dystrykt jest tak emocjonalny i tragiczny, że trudno tutaj mówić o pajacach w kombinezonach. Mam nadzieje, że mimo wszystko suknia Katniss zostanie przerobiona graficznie i będzie świecić, bo nie mogę uwierzyć, że pominą tak ważny element jak pokazanie ,,Dziewczyny igrającej z ogniem". A co do wyglądów aktorów to niestety nie da się wpasować w wyobrażenia każdego. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.
Być może po obejrzeniu filmu poprę twoje zdanie, ale na razie jest na to za wcześnie
z tymi w kombinezonach miałam na myśli gościów , którzy zatrzymywali katniss , nie trybutów . Jak szukałam czegoś poza trailerem niestety trafiałam tylko na fanmade'y . Czy mogł/a/byś wrzucić jakieś linki ? Jeśli chodzi o wyobrażenia ... człowieku to oczywiste , że nie wybrali najlepszego na tę rolę , tylko najlepszego na tę role spośród tych co mają kontrakt z disneyem . Nienawidzę , jak upychają kogoś , kto nie pasuje tylko przez kontrakt . No , może troszke przesadzam ale jest mnóstwo aktorów , którzy by byli lepsi na Gale'a. Liam nie pasuje po prostu i choćby zagrał jak primadonna nie przekona mnie do sb
najlepsza stronka jaką ja wszystkim polecam i codziennie odwiedzam to: http://hungergames.fan-strefa.pl/ Znajdziesz tam ostatni spot w słabej jakości, bo na razie tylko taki jest, a jeśli posprawdzasz dalej w starszych postach znajdziesz minimum 2 inne w jakości HD.