Naprawdę genialny film. Nie lubie tego rodzaju filmów, ale ten mnie zaskoczył pozytywnie oczywiście:) naprawdę świetny, świetna akcja. Nie nudziłam się ani minuty na filmie, choć jest długi. Końcówka też niespodziewana, choć zalatywało mi Romeo i Julią - te borówki dla wtajemniczonych. Polecam naprawdę 10/10. Nie żaluję pieniędzy na ten film, Wam też radzę. Świetny!
Zwiastun wyglada obiecujaco, wiec jesli bedzie tak samo dobry, to juz sukces :D. Na pewno sie wybiore jak znajde wolny weekend ;D
Zwiastun daje nie wielki przedsmak tego co można zobaczyć, ja byłam wczoraj. Po zwiastunie nie bardzo wiedziałam co i jak, myślałam że się zanudzę, a jednaak nie. Naprawdę polecam, znajdzćie czas i idzcie do kin!
Na pewno sie wybiore, choc musze namowic co niektorcyh, bo jak sama pisalas: myslalas, ze nie bedzie taki fajny, a jednak okazalo sie inaczej :)
ja początkowo podeszłam trochę sceptycznie do filmu, ale bardzo mile się zaskoczyłam więc warto dać szansę jak najbardziej :)
Myślałem, że raczej ludzie są pozytywnie nastawieni do tego filmu. Widziałem recenzje w trzech gazetach i w necie i temat jest znany. Jak już to zdziwiłem się, że film był naprawdę dobry. Jeżeli chodzi o wywoływanie emocji to powiem nawet że jeden z najlepszych. Może to specyficzne kryterium ale dla mnie ważne.