PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392650
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Premiera jest 23 czy 22 marca? I czy to data premiery w Polsce? Bo ja bym chciała. 23 marca
mam urodziny i z chęcią wybrałabym się na ten film do kina, jako mol książkowy. Fajny
miałabym prezent na 17 urodziny :-)

DagnaMara

Premiera w USA czy Wielkiej Brytanii będzie miała miejsce 23 marca 2012 roku, wg IMDB 22 marca premiery film ten doczeka się np. w Niemczech czy Grecji. Co do polskiej premiery nie została ona jeszcze potwierdzona, przynajmniej z tego, co mi wiadomo, ale niektóre strony poświęcone filmom podają datę 23 marca.
Ja też mam niedługo po tym dniu urodziny i uważam, że byłby to cudowny prezent ;)

amasai

No to raczej z prezentu nici :-) U nas zawsze najfajniejsze premiery są z co najmniej 6 miesięcznym opóźnieniem. Jak czekałam na Beastly to się nie doczekałam, bo wcześniej sobie ściągnęłam, bo nie mogłam się doczekać. Smutne :-)

ocenił(a) film na 8
DagnaMara

Ja też mam urodziny 23 marca i też uważam że to byłby fajny prezent urodzinowy. Ale w polsce to różnie bywa i pół roku później może tego jeszcze nie być. Nadal

pama_pol1168

Miejmy jednak nadzieję, że się pojawi dość szybko. Każdy tydzień więcej od światowej premiery (tj. 23 marca) będzie katorgą.