Nie wiem jak można w ogóle porównywać igrzyska do czegoś takiego jak zmierzch. W igrzyskach śmierci można doszukać się przesłania dla współczesnego świata podczas gdy saga zmierzch nie uczy nas absolutnie niczego jest to po prostu głupi film dla naiwnych nastolatek.
Co ma piernik do wiatraka.... tak samo jak porównywać ,,Łowca Jeleni'' do np. ,,Kac Vegas''
Zmierzchu nie czytałem ale Igrzyska tak. Igrzyska są zarąbiste i film i książka są moimi ulubionymi ale film zmierzch tez jest dość fajny. Pewnie zaraz przeczytam komentarz w stylu "Co za Debil co lubi zmierzch" Ale powiem szczerze że wisi mi to i z dumą mogę powiedzieć że zmierzch oceniłem na 9/10 :) a oczywiście Igrzyska na 10 :)
Zmierzchów nie ogladalem jeszcze moze obejrze . Igrzyska mam wlasnie plan zlukac
No to powinieneś przeczytać. ♥Zmierzch♥ jest o WIEEELE lepszy od jakiiś zakichanych igrzysk śmierci... A potwierdza to to że będą tylko 3 części... ŻAL!!
Hah "Igrzyska śmierci" a "Zmierzch" to niebo a ziemia ! To jest o prawdziwej rebeli, koszmarach itd. itp. a Zmierzch: Och Edward Och Jacob. Zmierzch to gówniane romansidło dla niedojrzałych nastolatek ;)
Pudło? ; ) Po pierwsze: Nienawidzę ZMierzchu choć ostatnia część może być całkiiem całkiem Po 2: W książce brakuje akcji >.> Stephenie mogła dodać e jednak była ta bitwa volturi w ostatniej książce Po 3. Czy w zwiastunie Zmierzchu Bella lata? ._.
Tak. Ta scena wygląda komicznie : ) Latająca Bella!! Łiiii!!! Widzisz? To że jestem mega-fanką ♥Sagi Zmierzch♥ to potrafie sie z niej śmiać :*
Nie wiem co fajne? ; ) A WLASNIE ZE WIEM x-o I to ty pierwsza zaczęłąś dyskutować o gustach to ja dalej to rozwinę,proszę bardzo!
Meyer nie ma za grosz wyobraźni,mogła to bardziej rozwinąć by była walka itd ale nie! Niech się tam liżą i rozmawiają i niehc się nudzą! ''Zawsze spoko'' -,-
Liżą?! Aha... Pewnie chodzi ci o seks Edwarda i Belli. Czyli to ci przeszkadza, tak?!
Nie,wszystko ta miłość a księżyc w nowiu jest po prosut komiczne :D Najpierw Edek zrywa z Bella a potem znów do siebie powracają ._. Miałam nadzieję ze Victoria zabije Edka lub kogoś z Cullenów lub Belle ale niestety....Szczęsliwe zakończenia są do dvpy a pani Meyer kłania się wyobraźnia ; )
Nie ma akcji w ogóle człowieku ._. Bez sensu książka a tym bardziej film ._. Za to trochę sie dzieje w igrzyskach ;3 A ksiazka Igrzyska Śmierci the best
A ja będe wolała Igrzyska od durnoty świata ;) A i Sagę znajdziesz w sklepie spożywczym
A ty igrzyska w sklepie "Pewex" na półce z papierem toaletowym. Ten "film" i "książki" nie potrafią na siebie zarobić dlatego sprzedają płyty i książki i kioskach wraz z papierosami. I bezdomni je kupują żeby sobie ognisko rozpalić : P
Za to Zmierzch nie jest w żadnych sklepach normalnych tylko w lumpexach :P Ponieważ ta książka jest taka dołująca pod każdy względem i taka nudna że nie może się znaleść w żadnym NORMALNYM sklepie ;3
Serio? :) Ale ja o tym że brak jest akcji mówiłam o książce geniuszu a książka jak i film są w lumpeksach ; P
No co? Przecież mówię prawdę ;3 Ale to przecież też twoja wina bo ty rozwinęłąś ''naszą'' rozmowe bo gdy kulturalnie odpowiedziałam że wolę IŚ to ty na mnie naksoczyłaś ''Pudło''! Rozumiem,że jesteś wielką fanką Zmierzchu ale musisz szanować innych gusty ; )
Tak. Bo tak robie : )
A założe sie że ty też kiedyś byłaś fanką Sagi Zmierzch, nie prawdaż?
To ile teraz masz lat? Ale widzisz, kiedyś byłaś fanką : )
Teraz jedziesz na tą sage i ♥RobSten♥ Bo chcesz pokazać że to jest głupie i w ogóle żeby nie było że to lubiłaś. :*
Ludzie się zmieniają ;p Noi jestem dość młoda więc glupio mówić o wieku >.> Ale Roba nadal lubie >.> Ale Sagi nie lubię ;3
Ty ela17 idź się schowaj ! Jak chcesz oceniać film to go najpierw obejrzyj ! Bardziej byś mnie przekonała jak byś normalnie wyraziła swoją opinie o igrzyskach powiedziałabyś że obejrzałaś i ci się
No nie, w pierwszym momencie myślałam, że to jest prowokacja, a Ty jesteś trollem. :P Ale jeśli serio pytasz, to moim zdaniem nie ma tu czego porównywać. Dwa całkiem różne filmy, jedyne co je łączy to chyba tylko popularność. Oczywiście uważam, ze "Igrzyska" są lepsze, ale w to chyba mało ludzi wątpi. Rozumiem, że każdy ma inny gust, "Igrzyska" nie są arcydziełem, ale na pewno są 10 razy lepsze niż "Zmierzch". Lepsi aktorzy, lepsze efekty specjalne, historia też o wiele bardziej wciągająca. Nie mówiąc już o książkach, których porównywanie jest chyba obrazą dla "Igrzysk". Jednak wydaję mi się, że filmu nie oglądałaś, jeśli oceniłaś go na 1, a jeśli widziałaś, to skąd taka surowa ocena? :)
Bo to takie piękne przesłanie niesie i w ogóle, ten film jest w stanie uratować nasz zepsuty świat! Łeeeeeej!
Tak na marginesie, zmarnowane pieniądze, tylko dlatego, że z dziewuchą nie zastaliśmy niczego innego o tej porze. Szkoda.
To nie jest trolling młocie jeden ;) Nastolatki też muszę się gdzieś wyszumieć, co mnie i Ciebie nie powinno zbytnio obchodzić.