Widziałem zwiastun i wiem o czym jest fabuła, a to mi wystarczy. A książki to pewnie jakaś kolejna badziewiasta seria dla nastolatków jak te z Percy Jacksonem(czy jak mu tam).
Przeczytaj, a dopiero potem się wypowiadaj. Książki zdecydowanie nie nadają się dla młodych osób. Dużo w nich brutalności, a wątki miłosne, do których pewnie "bijesz", nie są nawet w części tak eksponowane jak chociażby w "Zmierzchu", który przecież głównie na tym się opiera.
Jasne wypowiadajmy się o czymś o czym nie mamy zielonego pojęcia. Czekaj to może ja stwierdzę że jesteś jednonogim szatynem który śmierdzi serem w końcu tyle samo wiem o tobie co ty o tej książce.
Tak, tak... To z całkowitą pewnością będzie żenada... Dlaczego jakoś nie mogę w to uwierzyć? Może dlatego, że nie słucham ludzi, którzy mówią o czymś, o czym nie mają (jak to powiedział miciak) zielonego pojęcia? Możliwe, że seria dla nastolatków. O co z tego? Zapytam szczerze: Masz z tym jakiś problem? Bo ja chyba nie. A raczej na pewno nie. Możesz tutaj nam opowiedzieć. My baaardzo chętnie posłuchamy.
Super, pokazujesz swój poziom inteligencji taką wypowiedzą. Nie ocenia się książki po okładce i filmu po zwiastunie. Nie wiem jaki będzie film, ale książki są świetne, więc najpierw przeczytaj a potem stwierdź że to badziewie (choć jeśli byś przeczytał byś tak nie twierdził). A jeśli seria odniesie taki sukces jak ''Zmierzch'' to dobrze, ludzie zobaczą jaki świat jest brutalny i miejmy nadzieję że zechcą go zmienić i nie dadzą się wykorzystywać władzy.