PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392701
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Zapraszam na mojego bloga o ''Igrzyskach''.

http://igrzyskasmierci-collins.blog.onet.pl/

wioletaHP

Będę zaglądać od czasu do czasu. Chociaż mogłabyś bardziej zadbać o grafikę, Jakiś ciekawy, przyciągający oko nagłówek by się przydał. ;)

SubtileLicorne

Wiem, jeszcze nad nim popracuję ;)

ocenił(a) film na 10
wioletaHP

jeżeli czytałaś 3 cz.- czy ci też się wydaje, że 3 jest dramatyczna?? końcowka mnie rozwaliła. cała 3 część była smutna, mocna ,wspaniała, genialna choć czegoś mi w niej brakował... Gale i matka Katniss..;

kahabaniay

Tak, ta część jest przerażająca, ale przyznam że mi się najmniej podobała. Miała zupełnie inny charakter od poprzedniczek, Katniss się zmieniła, stała się bardziej obojętna na wszystko a zakończenie mogło być bardziej rozwinięte. Ale epilog- cudeńko.

ocenił(a) film na 10
wioletaHP

tak! każda część była inna. to było piękne! <3

kahabaniay

A która ci się najbardziej podobała? Bo mi chyba ''W pierścieniu ognia'' bo ześwirowałam na punkcie Finnicka <3 Wiem, to głupie xdd A potem są ''Igrzyska śmierci'' a na końcu ''Kosogłos'' ^.^ Ale i tak kocham całą trylogię!

ocenił(a) film na 10
wioletaHP

najbardziej.. chyba w pierścieniu ognia ale wszystkie są świetne.. każda ma w sobie coś niezwykłego i to jest w tym najlepsze!;D

ocenił(a) film na 10
wioletaHP

ogolnie niektore momenty mogły być bardziej rozwinięte.. ;) ale z ciekawoscią czekam na film:)

kahabaniay

Tak, autorka za mało skupiała się na szczegółach, ale o to właśnie chodziło. A film już za 5 dni!

wioletaHP

Jedyne 5 dni. <3
Codziennie wchodzę na kompa i pierwsze co robię to sprawdzam licznik.
Według mnie najlepsze części to 'Igrzyska śmierci' i 'W Pierścieniu Ognia'.
Dzisiaj w DDTVN był materiał o Igrzyskach: http://dziendobry.tvn.pl/video/igrzyska-smierci,1,newest,38879.html