PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392817
6,5 55 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

dno dno dno i wodorosty

ocenił(a) film na 4
romanodziki

krutko i na temat, ale książka była niezła

0Bluue

wyjdź z wanny

ocenił(a) film na 4
milunirafcio

a po ludzku można prosić?

ocenił(a) film na 7
romanodziki

Takich tematów jest już mnóstwo. Dołącz się do innych, zamiast zaśmiecać forum.

ocenił(a) film na 5
a_krakers

Wyraził swoje emocję niczym Konrad w 3 części dziadów , zabronisz mu ?

ocenił(a) film na 7
bzykus100

Wątpię, żeby w XXI wieku ktokolwiek mógł zabronić nabuzowanemu nastolatkowi czegokolwiek. A już szczególnie na "anonimowym" forum internetowym, gdzie każdy ma więcej do powiedzenia, niż byłby w stanie powiedzieć komuś prostu w twarz.

ocenił(a) film na 5
a_krakers

Mocne słowa . Nazwać jakiś film dnem czy określeniem o podobnym znaczeniu i wypowiedzeniem komuś tego prosto w twarz to w Twoim przekonaniu jest aktem jakieś szczególnej odwagi ?

ocenił(a) film na 7
bzykus100

Nie, ale powielanie wypowiedzianych już słów jest bezsensowne, a zapewniam Cię, że takich tematów jest już mnóstwo. Może lepiej zrobiłoby mu dołączenie się do grona hejterów.

ocenił(a) film na 5
a_krakers

Dlaczego hejterów ? Jak ktoś ma odmienne zdanie to jest zaraz hejterem ?

ocenił(a) film na 7
bzykus100

Zależy, jak dobiera się słowa

ocenił(a) film na 5
a_krakers

Taaa tak samo jak zaślepieni zwolennicy ;) zarzucasz komuś powtarzalność, zapewne Twoja odpowiedź na posta też jest powtarzalna. Jestem hejterką nielogicznych rozwiązań w filmie, a tu miałam je co pięć minut (i nie mam na myśli zmutowanych bestii powstających z powietrza)

ocenił(a) film na 7
Vanillia

Jeśli chcesz zrozumieć, a nie dałaś rady zrobić tego oglądając film to przeczytaj książkę.
Co do bestii, były one całkowicie logiczne.

ocenił(a) film na 5
a_krakers

Chyba napisałam wyraźnie, że nie chodzi mi o bestie, czytaj proszę dokładnie ze zrozumieniem :) widziałam tylko film, oceniam tylko film - był technicznie ok. merytorycznie kiepski.

ocenił(a) film na 7
Vanillia

Przepraszam, te bestie zabrzmiały jak ironia ;P

ocenił(a) film na 8
a_krakers

Popieram. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale bez przesady. Ile może być takich samych tematów?

chapy

Coś Ci nie pasuje to ich nie czytaj, chory byś był jakbyś nie skomentował jednego wątku związanego z tym bestalenciem <wyśmiewacz>

Aż mi wstyd, że mieszkasz niedaleko mnie.
Jeszcze będziesz chciał mnie załatwić, bo nie czczę tak samo jak ty tej twojej Lawrence. <boi się> ;D

ocenił(a) film na 8
Lenkaaa_93

Chora byś była gdybyś nie skomentowała jakiegoś mojego postu. Mam nadzieję, że nie jesteś moją psychofanką.
Btw. Niedaleko? tzn gdzie

chapy

Skoro mnie tak kochasz, że ciągle odwiedzasz mój wątek to jak mogę Ci się odwdzięczyć?
Tylko komentując Twoje wypowiedzi.

Taa. Chciałbyś wiedzieć.
Już Ci napisałam, że się obawiam tego, że mnie odnajdziesz i posiekasz na kawałki za to, że obrażam Twoją erotyczną fantazję.

ocenił(a) film na 8
Lenkaaa_93

To nie jest Twój wątek, a i tak komentujesz moje posty. Chcę wiedzieć skąd masz takie dane. Nie dość, że śledzisz moje wypowiedzi to jeszcze wiesz gdzie mieszkam. To ja zaczynam się powoli bać. Lenka jesteś moją psychofanką?

chapy

Widzę, że naprawdę nie dociera, przeczytaj sobie słowo po słowie, opóźniony człowieku!
Napisałam, że KOMENTUJĘ TWOJE WYPOWIEDZI dlatego, że ty komentujesz ciągle w moim wątku, młotku.
Tym razem dotarło?!
Jaki ty jesteś ciężko kapujący, matko kochana...

Na Twoim profilu jest inteligencie miejsce gdzie się znajdujesz według Twojego IP. Nawet tego nie wiesz?!

Z choinki się urwałeś czy naprawdę jesteś w tyle z rozwojem?

ocenił(a) film na 8
Lenkaaa_93

Załóż sobie forum o mnie i tam o mnie pisz. To nie jest miejsce mojego zamieszkania, ale skoro wiesz lepiej gdzie mieszkam to zaciekawiło mnie skąd? Pewnie mnie śledzisz? hehehe

chapy

Jeny.
Pokaż mi jaki jest sens pisania z Tobą jeśli nic do Ciebie nie dociera?

Na profilu masz miejsce zamieszkania według adresu IP INTELIGENCIE, żeby takich rzeczy nie wiedzieć to naprawdę trzeba być cofniętym.

Szkoda mi Ciebie ;)

Może cofnij się do podstawówki i naucz czytać ze zrozumieniem. Może tam Cię ktoś nauczy, czytać tak, żeby ktoś nie musiał powtarzać, a nie ja w kółko muszę pisać o tym samym bo Twój niski potencjał tego nie ogarnia.

ocenił(a) film na 8
Lenkaaa_93

To, że jest podany adres zamieszkania wg ip nie znaczy, że tam mieszkam. Skoro wierzysz we wszystko co wyczytasz to napiszę tak: LENKA TO ĆWIERĆINTELIGENT. To powinnaś przyjąć do wiadomości.

chapy

Taa, znaczy się że może być to w okolicach.
Nie gadaj, że znasz się na matmie, bo padnę ha hah ;D
Skoro tak to chociaż czymś Cię miłosierny Bóg obdarował, bo niczego innego niestety nie masz do zaoferowania ;D

ocenił(a) film na 8
Lenkaaa_93

Jeżeli Tobie okolice to kilkaset kilometrów to nie chcę wiedzieć gdzie chodzisz po bułki do sklepu.

chapy

Produkuję je, wiesz?!
Chcesz to upiekę też specjalną porcję dla Ciebie, taką z trutką na szczury, to co nieprzydatne trzeba tępić.
Wyślę Ci podwójną porcję, bo jedna na kogoś takiego jak ty, będzie za mało.

ocenił(a) film na 8
Lenkaaa_93

Dziękuję nie skorzystam.

chapy

Ojj, jaka szkoda ;c

ocenił(a) film na 1
a_krakers

Zaśmiecasz forum jak odpisujesz . oceniasz gladiatora na 10 a tą szmirę tak samo. Chyba bóg cię opuścił

ocenił(a) film na 7
romanodziki

Może to ze względu na książkę dałam 9. Prawdopodobnie nie czytałeś książki i dlatego odbierasz go inaczej. A gladiator to zupełnie inny gatunek, więc nie można ocenić ich tą samą miarą.

ocenił(a) film na 3
a_krakers

tutaj oceniamy film. FILM, nie książkę. A produkcja ta, jest cienka jak barszcz z papierka. Nie ma w niej NIC co moglo by przykuć w miarę rozgarniętego widza posiadającego minimalny gust filmowy na dłużej do odbiornika. Film ten naprawdę jest słaby, naiwny, świat przedstawiony nie jest przekonywujący, postacie płytkie i płaskie, dialogi to poziom filmu klasy C, zaskakuje głupotą, nie mówiąc już o technikaliach, nie ma tu dobrych efektów, dobrych zdjęć, wybitnej muzyki, nic czym film mógl by się pochwalić. 0 budowania napięcia, 0 czegokolwiek. Karmiąc ludzi taką papką dajemy wszystkim więcej bylejakości, lansujemy styl Mcdonalda i chipsów z biedronki. Film jest biedny, slaby i nic tego nie zmieni. Nie róbmy z tego bożyszcza, kpina Film ma średnią 7.1, o ile set/tysięcy na filmwebie lepszych filmów od tego mających średnią poniżej 6.

romanodziki

100% racji ;D

ocenił(a) film na 8
romanodziki

Dno dno i wodorosty to jest kolejny już taki sam temat na tym forum.

romanodziki

wspołczuje, wodorosty masz w mózgu [*]

ocenił(a) film na 1
milunirafcio

Tak po tym filmie mogą się pojawiać .Wiec radze uważaj!!! Pozdrawiam