PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468065}
6,2 88 tys. ocen
6,2 10 1 87961
5,8 46 krytyków
Ile waży koń trojański?
powrót do forum filmu Ile waży koń trojański?

plakac mi sie chce na te wasze opinie. Film lepszy niz to cale badziewo terazniejszych komedii romantycznych . Moze nie beczka smiechu ale relax na pewno . Owszem tez znalazlem na wiadukcie w tamtych czasach Daewoo Nexie ale w Krzyzakach sa slupy z siecia wysokiego napiecia ... itd . Bylem w kinie i nie zaluje , a kilka razy nacialem sie na opinie tutejszych forumowiczow ktorzy oczekuja niewiadomo czego a film byl niezly lub odwrotnie , w kazdym razie ja ten film POLECAM o tak chocby dla relaxu obejrzec . A wlasnie ciekawe spostrzezenie malolatow , ze ogorki nie jezdzily w tych czy tamtych czasach , ot ciekawe . Ja jak nie wiem to nie pisze ale w necie to ludzie rozne bzdury pisza . Zart z Kubica to akurat cala sala wyla ze smiechu ale widocznie trafil sie seans na ktorym bylem gdzie byla sama ciemnota niedoceniajaca prawdziwej tworczosci kinematografii . Odnosze wrazenie , ze ponad polowa ludzi oceniajacych tutaj filmy to krytycy ktorym wiecznie cos nie pasi ...

ocenił(a) film na 8
Johny_15

Zgadzam się z kolegą w 100% film był miły i przyjemny ale jak ktoś idzie do kina i oczekuje Lejdis 2 lub Tylko mnie kochaj np.no to tak taki film może się nie podobać.

Johny_15

zgadzam sie Johny.Film calkiem w porzadku,godny polecenia,a i podklad muzyczny w wykonaniu Maanamu byl ok.Ciekawie ktos zauwazyl ze Jan Machulski statystowal w filmie......nie zauwazylem ,bede musial jeszcze raz obejrzec film dokladniej ale juz na dvd i zlapac to co mi ucieklo:)

nightmark1

Jan Machulski podchodził (po głównej bohaterce) do okienka kasy biletowej.