PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301606}
8,0 516  ocen
8,0 10 1 516
Imagine: John Lennon
powrót do forum filmu Imagine: John Lennon

Świetny dokument

ocenił(a) film na 10

I dziwie się czemu nikt jeszcze nie dał żadnych komentarzy. Bardzo dobrze przedstawione ( o ile mozna to zrobić w ciągu 100 minut) życie legendarnego i mojego ukochanego Beatlesa Johna. Najlepsze jest to że to on sam jest narratorem filmu. Naprawdę warto zobaczyć. :)

iwunia

Uwielbiam Pana Lennona, ale wcale nie uważam, że warto zobaczyć ten dokument. Niczego nowego się nie dowiedziałam. Przeciętniak. Niestety.

ocenił(a) film na 9
koka_2

Może i niczego nowego się nie dowiedziałam, ale ciekawy jest sposób w jaki dokument został przedstawiony - John Lennon jako narrator.

olao91

Wy może nie, ale ktoś dla kogo John Lennon to tylko jedno ze znanych i słyszanych nazwisk znajdzie w tym filmie wszystko co chciałby znaleźć na jego temat ;) plus wspaniałe archiwalne materiały The Beatles. Ja Lennona "odkryłem" niedawno. A ten film jest dla mnie teraz bardzo cenny. Szkoda tylko ze napisów nie mogę znaleźć do niego :/ tak zrozumiałbym troszke wiecej ;p jeśli ktoś miałby jakimś cudem dostęp do napisów proszę o kontakt ;) pozdro

ocenił(a) film na 10
BazZz

Ja myślę, że ten film ma się nijak do twórczości The Beatles, ale w sposób niezwykły opowiada o Lenonie o tym co cenił w życiu. Dzięki temu filmowi widz może odkryć, że ten twórczy człowiek poza muzyką także kochał rysunek, swoje myśli przelewał na papier. Film pokazuje Lenon był po prostu prawdziwym artystą bez udawania.

ocenił(a) film na 8
makira

Film piękny, pokazuję Lennona od drugiej strony, jako męża, ojca, człowieka który za swoje poglądy i działalność został zamordowany przez psychofana. Polecam bardzo ten film.