Film z ogromnym potencjałem. Ale czego można się spodziewać po autorach słabej kopii The RIng? Żenady.. i to towarzyszyło mi przez prawie cały film... Chodz początek był dosyć dobry i spodziewałem się solidnej produkcji... Film naciągany...- wąki z minuty na minute - zenujące... Nie polecam...
Nooo Właśnie!!! Film z potencjałem, który gdzieś się po drodze zgubił.... a mogłoby być tak pięknie....
Film z ogromnym potencjałem - zgadzam się.Początek dosyć doby - zgadzam się.Watki żenujące - zgadzam się.Ale słabej kopii the Ring?- nie rozumiem...The Ring był dla mnie klasykiem.Jeśli nie zrozumiałem - proszę o poprawkę.
Obejrzyj japoński the ring oraz the ring 2, ring spiral i ring narodziny.... zdecydowanie przeżywają napięciem i muzyką amerykański the ring.
Muszę obejrzeć choć powiem si swoją drogą że mi jakoś japońskie kino nie podchodzi.Lubie słyszeć jednak ten angielski język,ten japoński to taki bełkot,poza tym japońce w sumie wszystkie takie same, podobne te twarze, więc i mimika twarzy podobna aktorów i jakoś mi to nie leży...
W niektórych japońskich rzeczywiście nie można rozróżnić..ale akurat w the ring postacie są wyraziste... Jestem fanem the ring, jak obejrzysz japońskie które trzymają się bardziej powieści to zmienisz zdanie.... Amerykańska nie byla az tak tragiczna ale...wole japońską...prosze link: http://thepiratebay.org/torrent/4141129/Ringu_All_4_Movies_DVDRip_JAP