PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214939
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Film jest beznadziejny ... przez ponad polowe filmu klijentka latala po domu zeby zaslonic rolety aby uchronic dzieci przed sloncem. pffff
''Inni'' Moze podkreslam moze przestraszyly by 5 letnie dziecko , u mnie osobiscie takie proby przestraszenia widza wywoluja co najwyrzej odruchy wymiotne.Co wam sie w nim podobalo ?
Beznadziejna fabula , kiepski klimat , no i wogule nie straszny w horrorze to grzech smiertelny !!!

ocenił(a) film na 8
szm007

Bo może ciebie w horrorze interesują tylko krwawe sceny. Jak tak, to nie dziwię się, że ci się nie spodobał.

ocenił(a) film na 1
Drew

Owszem lubie brutalne sceny ale nie są one dla mnie najwarzniejsze.
Najwarzniejsze jest to żeby film mial klimat i umial chociasz troche przestraszyc ... a w innych tego niedoznalem. Pozdro

szm007

Jak ten film nie ma klimatu, to chyba widzieliśmy dwa inne obrazy... A mówienie iż jest to chłam czy szmira, jest po prostu dla mnie dołujące, nie wiem jak można być tak głupim... Chyba po prostu odpuść sobie wypowiadanie się na temat takich filmów...

szm007

Wiesz co? do takich jak ty to ja już w ogóle nie mam ani słow ani siły. Bez komentarza, totalna porażka :/

ocenił(a) film na 1
Vesna_4

Mowienie o kims ze jest totalna porazka albo bez nadziejnie glupi jest dla mnie dolucjace ... Jesli jakis film mi sie podoba to napisze o nim dobra wypowiedz a jesli nie to wiadomo .. Co mozna mowic ze film jest zajebisty a ze jest gniotem to juz nie ?? Niech zyje wojna na argumenty !!

szm007

Jaka wojna na argumenty? Twoje są napradę słabe... Film trzyma w napięciu, potrafi przestraszyć, reprezentuje godnie gatunek jakim jest horror. Może twoim zdaniem jest inaczej, ale wybacz chociaż się staram trudno mi ciebie zrozumieć. Według ciebie horror powinien polegać na bieganiu z nożem czy siekiera i zabijaniu wszystkich na lewo i prawo? To jest według ciebie starszne? Raczej odrażające i tyle. Strach wywołują przede wszystkim rzeczy których nie jesteśmy w stanie pojąć a nie seryjni mordercy mordujący bez zadnego powodu...

ocenił(a) film na 1
Vesna_4

Słuchaj vesna dobrze Cie rozumiem ... Ale ja nic takiego nie powiedzialem ze mnie interesuja tylko sceny gdzie wariat biega z nozem i zabija wszystkich wokul ... wrecz przeciwnie ... dla mnie bardzo wazna jest wabula i klimat ..
Inni mi sie niespodobal ...
Omen(1976) , The shutter , The eye , Egzorcyzmy Emily Rose ... To sa swietne filmy ktore zreszta wspominam bardzo milo i mam do nich sentyment
i wcale nie sa brytalne i niema w srod nich wariatow z nozami jak to okreslilas
Wiec proszej nie wciskaj mi bajek skoro mnie dobrze nieznasz ok ?
A co do Innych to ....

szm007

Ok, z tego co widzę po prostu ci się nie spodobał, zdarza się. Sorry za wcześniejszą reakcję...

szm007

Faktycznie, może przesadziłam. Jednak ja tobie "nie wciskam bajek", ja się ciebie pytałam, na końcu zdań były znaki zapytania. Staram sie nie oceniać ludzi jeśli ich nie znam, choć nie zawsze mi to wychodzi. A co do Egzorcyzmów... i Omena, filmy faktycznie pierwsza klasa :)

ocenił(a) film na 1
Vesna_4

Spoko !! Wkoncu nikt nie jest doskonaly ( W tym takze ja ) Pozdro :)