Dziś będę go oglądać po raz pierwszy , mam nadzieje że nie będę żałować =).
Przepraszam ,po raz 2 ale nie bardzo pamiętam zakończenie wiec..
Polecam sierociniec i dark wather ;p
Mnie nigdy nie udało się zobaczyć początku :< Film jest znakomity. Będę oglądać już 4 raz.
Chodzi o to, że jeszcze nigdy nie widziałam czołówki "Innych" :P
Tak, oglądałam "Sierociniec" i japoński "Dark Water". "Sierociniec" był niezły, ale zbyt monotonny...
A co myślisz o piratach z karaibów ?
Lub ciekawy przypadek Benjamina Buttona ?
Lub o Mama mia ?
Ty też zaproponuj jakiś film ;>
1. Moje pierwsze wrażenie po "Piratach ..." było nawet pozytywne, zachwycił mnie bohater Johnego Deppa. Tylko trochę męczyły mnie te morskie bitwy, bo za nimi nie przepadam.
2. Od "Ciekawego przypadku ..." oczekiwałam nie wiadomo jak ambitnej fabuły i się trochę przeliczyłam. Ale całkiem przyjemnie się oglądało.
3. Widziałam tylko połowę "Mamma mia!". I ta połowa, szczególnie ze strony muzycznej, bardzo mi się podobała.
Co sądzisz o "Incepcji" i "A.I.: sztuczna inteligencja" (jeśli oglądałaś ;)?
Sztuczną inteligencje oglądałam - co prawda nie oglądałam całego ale bardzo mnie zainteresował czekam aż w TV po raz drugi będzie, a co myślisz o polskich komedi romantycznych , bo to moja pasja ? <3
dark water taki sobie bylem w kinie i po niespelna 30 minutach opuscilem seans juz zdecydowanie lepszy ring oczywiscie wersja japonska ^^
Ring ? Nie twierdzę ,że nudny ale .. nie ma niczego " spontanicznego". Ten wyraz nie zbyt odpowiada , ale chodzi o to ,że nie ma niczego takiego żeby tak w jednej sekundzie się przestraszyć ;)
A co sądzisz o Sierocińcu ?
Ja oglądam już 4 raz i muszę przyznać, że jedną ma zaletę... w ogóle się nie nudzi :)... Polecam zdecydowanie.