Czytalem te opinie o filmie ze jest dobry , straszy i tak dalej . No i zasiadlem wyluzowany przed tv o 21.30 chyba ( jak lecial na tvn ) i naprawde film jest moim zdaniem nudny jak flaki z olejem . Nie wiem co w nim moze straszyc . Skoro byly takie swietne opinie o filmie , to myslalem ze moze byc lepszy nic nawiedzony dom z 1963 , ktory cholernie mi sie podobal jak lecial na TCM . Kazdy ma swoj gust , mi sie ten film nie podobal i nie polecam
3/10
Pozdrawiam
A oglądałeś "6 zmysł" ? Sporo lepszy od tego choć ten też mi sie podobał. Główny motyw skopiowany z wyżej wymienionego dlatego dość szybko go wyłapałem ale puenta i tak była mocna. Chorror to może nie jest ale motyw jak naj bardziej ciekawy. Pozdro
3 razy próbowałam obejrzeć film - za każdym razem zasnęłam po jakichś 30 minutach. Postanowiłam jednak zasiąść przed tv i obejrzeć film do końca. Nie zrobił na mnie wiekszego wrażenia, lecz uważam, że mimo wszystko warto obejrzeć. Jest tu kilka strasznych momentów, film 'przeraża ciszą', złowieszczego klimatu dodaje wszechobecna mgła, ale ogółem akcja toczy się w ślimaczym tępie (takie odniosłam wrażenie). Natomiast całkowitym zaskoczeniem dla mnie było zakończenie filmu, a i element z pojawieniem się męża Grace własciwie nic nie wniósł. Muzyka w filmie jest na mój gust wyśmienita, Nicole Kidman jak zwykle świetna. Oceniam 6/10.
6 zmysl ogladalem , i moge smialo powiedziec ze jest to najlepszy film Shamaylana ( sory jesli zrobilem blad ) bije Osade na leb na szyje :p . Zajebisty filmik 9/10