PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214685
7,4 44 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

No i się rozczarowałam, bo nie był straszny. Było kilka niepokojących momentów, ale żeby coś mnie przeraziło, to nie powiem :(

ocenił(a) film na 10
eagee

Racja, nie był straszny, nawet nudny do pewnego momentu. Za to fabuła jest genialna - końcówka filmu tak mnie zaskoczyła że na prawdę polecam obejrzeć ;)

ocenił(a) film na 8
Windigio

Hah, mnie też to zaskoczyło. I trzeba przyznać, że dobry pomysł mieli na ten film.

ocenił(a) film na 4
Windigio

Tylko co to za horror który w ogóle nie jest straszny? Koniec faktycznie ciekawy, ale czy na prawdę warto oglądać film tylko ze względu na rozwiązanie historii?

ocenił(a) film na 10
BlueBird444

No według mnie warto oglądać, aczkolwiek horrorem bym go nie nazwał.

ocenił(a) film na 7
Windigio

Bo to nie jest horror, a thriller.

ocenił(a) film na 10
Ironist

Hmm no tak, a w programie TV było napisane że horror -.-

ocenił(a) film na 4
Windigio

No właśnie stąd wzięło się rozczarowanie. Włączam TV, 23:00, horror a tu nic strasznego! Może jakby to inaczej opisali...

ocenił(a) film na 9
Windigio

To jest problem z oznaczeniami na tego typu stronach... Trzeba się mieć na bacznoßci bo na niektórych z nich nawet "zmierzch" ma oznaczenie jako horror :D

ocenił(a) film na 8
Ironist

Ten film to horror z "krwi i kości",takze radze zapoznac sie jaka jest róznica miedzy horrorem a thrillerem,a nie wprowadzać ludzi w błąd.

ocenił(a) film na 9
BlueBird444

Nie jest straszny?? Jeżeli dla ciebie ten film nie jest straszny, to ciekawi mnie, czy jakiś w ogóle jest ;) Cóż, może taki gdzie krew sika strumieniami tudzież występują inne równie apetycznie zjawiska ;)