PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214939
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Słaby.

ocenił(a) film na 1

Pomysł chamsko zczerpnięty z Szóstego zmysłu. Film ani nie jest straszny,ani nie ma porywającej akcji.Ciągnie się jak flaki z olejem i kończy w łatwy do przewidzenia sposób.Kino mdłe, pozujące tylko na ambitne i orginalne.

użytkownik usunięty
zarek

Ostatnie zdanie trafia w samo sedno sprawy
zgadzam sie w 100%

użytkownik usunięty
zarek

Ten świetny film nie jest dla takich idiotów jak ty.

użytkownik usunięty

tak tak , właśnie, ten "świetny" film jest dla takich idiotów jak Ty

użytkownik usunięty

Czuje niesmak i zażenowanie że musiałem wziąć udział w tego typu "dyskusji" i odpowiadać na takie "argumenty"
peace

ocenił(a) film na 7
zarek

Film nie znowu taki zły.Ale dobry też nie.Zwlaszcza ze to tak naprawde gorsza wersja 6-ego zmysłu.Jakby tak zobaczeyc te filmy w odwrotnej kolejnosci (najpierw inni a potem 6-sty) to by mozna bylo uznac za mily film.A tak-plagiat.

ocenił(a) film na 9
zarek

pomysł faktycznie zaczerpnięty, ale wykorzystany lepiej. W szóstym zmyśle zakończenie było wyłożone na talerzu już w pierwszych scenach, a potem tylko potwierdziło się na końcu.
W innych do końca nie wiadomo o co chodzi. I o to chodzi w filmie, aby zaskakiwać a nie potwierdzać domysły...

ocenił(a) film na 8
zarek

nie wiem czy ty jestes tylko bezmyslny do swych durnych wypowiedzi czy po prostu sie nie znasz. co mdłe? jak 100 razy rzygales podczas seansu to jakos bym to zrozumial. mdle rozumiem za kino najnudniejsze jakie moze byc a to nie jest wcale takie! nie chamsko zczerpniety... cholera z jakiej ty planety jestes? niemadry? szosty zmysl to zupelnie rozny film (patrz nastepny temat). czy tam byl zaklatwiony dom przez duchy? nie byl. czy dzieciaki mialy szosty zmysl? nie bo... powinienes wiedziec dlaczego. czy bohaterka byla doktorem? tez nie! czy to dzialo, sie w zaspalinowanym miescie? nie bo na wyspie. czy temperatura spadala przy obecnosci duchow? nie nie nie. a to najwazniejsze-czy to dzialo sie w czasach wspolczesnych? wcale nie bo krotko po wojnie.... ech.... moglbym tak wymieniac i wymieniac ale nie chce mi sie... probowalem udowodnic ci ze mylisz sie bo wiem ze przynajmniej JA sie nie myle w tej sprawie. siemka doktorku

ocenił(a) film na 8
martinesek1

no, dobrze powiedziane:D sam bym tego lepiej nie ujął:)