Witaj! Ten film w ogole nie jest straszny, no moze w jednym momencie jest typowy motyw z horroru...film jak najbardziej polecam ze wzgledu na swietna gre aktorska, a przede wszystkim koncowe sceny. Ode mnie ocena 8, naprawde warto...
Zaden film nie jest straszny. Co za dziecinne pytanie w ogole...
Wybitne kino dla dojrzalszych emocjonalnie widzów. Wybitna kreacja pieknej Kidman. Swietne zdjecia i scenografia.
Ogladnij to moze w koncu zrozumeisz co to jest dobry thriller/horror. Ma cały czas trzymac w napieciu i zaskakiwac.
Nie jest straszny, ale jest po prostu SUPER!!!!!! Świetne aktorstwo, zaskakujące zakończenie. Arcydzieło 10/10
straszność? hmmm 2
ale za to ciekawy, że oderwać się nie idzie, a końcówka zaskakuje...
Takie filmy jak "Inni", czy "Sierociniec" dużo tracą, gdy się odpowiednio nie przygotujemy do seansu. Polecam słuchawki na uszy, seans po 23:00, najlepiej będąc samemu w pokoju. Wrażenia gwarantowane. Ja( i to mówię poważnie) bałem się wtedy, jak cholera:). Pozdrawiam!
"Polecam słuchawki na uszy, seans po 23:00, najlepiej będąc samemu w pokoju." - mądrze powiedziane:) Dodam, że efekt będzie jeszcze lepszy, jak będziemy sami w domu i ze względu na bardzo klimatyczna muzykę wybierzemy wersję oryginalną z polskimi napisami.