Film jest naprawde dobry. Historia niecodzienna, a jak ogladacie o 11 rano na kasacie z morda pełną pączków to nie dziwota ze takie opinie. Trza załączyc kino o 10 wieczorem przy kompletnej ciemnicy i czuja jest niemała. Co prawda do horroru brakuje [autor tej strony czy kto inny odpowiedzialny (głąb i tyle) zawczasu napisal i tak pewnikiem zostalo] ale ciemna opowieść jest na pewno.
Gorąco polecam dla powaznych ludzi, a nie dla matołów pode mna, którym tylko "sexipistols" ogladac. Sio.
zgadzam się, żeby poczuć klimat tego filmu trzeba go odpowiednio oglądnąc!! najlepiej w nocy a nie w słoneczny dzień... :|
Tak! Film był świetny. Ogladałam go w nocy (że tak to powiem:P) i nie powiem żebym się nie bała.
A końcówka była po prostu super! Kto by się spodziwał takiego obrotu sprawy? :)
:*
Oglądałem ten film w nocy, na dvd, na słuchawkach. Na dodatek miałem wersję oryginalną (bez lektora i napisów, w całości po angielsku) więc musiałem się skupić i muszę powiedzieć, że mało który horror (tak!) zrobił na mnie takie wrażenie. Nie dość, że straszny jak cholera (scena kiedy ta dziwna babcia otwiera szafę omal mnie nie zabiła...), to jeszcze ze świetną fabułą. Odnoszę wrażenie, że te wszystkie niskie oceny pochodzą od dzieci zapatrzonych w takie "horrory" jak "Wrong Turn", "Hostel", "Darkness Falls"...
Szukalam takiego komentarza z ktorym moza sie zgodzic i z twoim moge. Film jest wysmienity! Jezeli komus sie podobal szosty zmysl (domyslam sie ze wiekszosc ludzi go ogladala) to i ten sie spodoba! Maja one cos ze soba wspolnego... :) kto nie widzila tych dwoch filmow to serdecznie polecam.
Pozdrawiam!
Ja tego filmu jeszcze nie ogladalam, ale nirdlugo bede miala okazje. Moja kolezanka ma ten film i z opowiesci wiem, ze mi sie bedzie podobal:)
Pozdrowienia