PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214661
7,4 44 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Kiedy na stronie tej zobaczyłem ze można dostać bilety na pokaz przedpremierowy, a ja byłem chory to się zmartwiłemL
Dużo dobrego wcześniej przeczytałem o tym filmie. Ze zaskakujący koniec, ze atmosfera tajemniczość ciągnie się przez cały film, ze znakomite aktorstwo itp. i sie prawie wszystko zgadza tylko ze jest MAŁE ALE widz nie jest chyba az tak zainteresowany fabuła jak sie spodziewał Ciagła walka ciemnosci ze swiatłem, wszechobecne swiece i klucze sprawiaja ze akcja toczy sie wg nas jak w jakims starym zamku. Fakt mali aktorzy jak równiez i duzi a wszcz. NICOLE zagrali wyśmienicie, mozna sie w kilku momentach przestraszyc no moze nie kilku ale 2 jak nic. Brakuje jednak czegos co by sprawiło by kinomaniak był bardziej zaciekawiony, nie oglada sie filmu z otwarta gędą przez cały czas ale ostatnie 20 minut zdecydowanie poprawiło mniemanie o tym filmie, niektóre sceny w/g mnie były przeciagane.
Osobiscie porównałbym to do Co kryje prawda, gdzie równiez napiecie narasta i do 6 zmysłu, gdzie jak nigdzie indziej widz zostaje zaskoczony zakonczeniem.

osobiscie polecam ale nie oczekujcie za wiele, ze bedziecie sie trzesc przez cały czas przeniknieci fabułą.

PS. nie ma sensu polecac tego filmu kinomanom którzy nie lubią kiedy to na koncu okazuje sie ze i tak ten głowny bochater to tak naprawde to .... a .. to.... :)

szczrze? daje 7./10 a to dlatego ze 1 za nicole i jej synka filmowego i za koncówke tez 1