PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111895}
3,6 194  oceny
3,6 10 1 194
Inseminoid
powrót do forum filmu Inseminoid

Straszna bieda

ocenił(a) film na 2

Podobno kobiety w ciąży czasami zachowują się dziwnie i mają dziwne zachcianki odnośnie
jedzenia. Kobiety zapłodnione przez kosmitów najwyraźniej mają nadludzką siłę, mordują
wszystkich w około i za przysmak uznają ludzkie wnętrzności. A przynajmniej tyle się
dowiedziałem z tego dzieła. "Inseminoid" to duże zło. Spodziewałem się podrzędnej kopii
"Obcego", a potworków tu prawie nie ma. Czego za to jest dużo to totalnego idiotyzmu
bohaterów. Prawie każde ich zachowanie jest pozbawione jakiegokolwiek sensu. A przez to
giną jeden po drugim, a ja jako widz się tylko wściekam na ich głupotę. Poza tym, film nudzi.
Spodziewałem się czegoś znacznie lepszego.

ocenił(a) film na 1
Malignus

Ja bym to określił mianem rozszerzone samobójstwo.

Nie mam pojęcia o czym ten film był... nie wiem czy dobrze, że go obejrzałem.

Mam całą masę skojarzeń, Gatunek, Istota i w porównaniu do nich dałbym 3 ale nie chcę mieć na sumieniu takich, którzy mogliby skusić się to obejrzeć wtedy nieprzygotowani.

Malignus

To kino sci-fi, a takie filmy nie sa po to by uczyc widzow o racjonalnych zachowaniach kobiet w ciazy. Od tego sa raczej filmy innych gatunkow, wiec ocenianie sci-fi przez pryzmat tego, ze jest irracjonalne, albo w opozycji do naszej, czy powszechnej wiedzy jest nie na miejscu. To jak wypominanie komedii, ze nie jest straszna. Ale Polak ponarzekac musi :D