PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547464}

Instynkt wilka - Zimne serca

Varg Veum - Kalde Hjerter
2012
6,6 1,2 tys. ocen
6,6 10 1 1150
Instynkt wilka - Zimne serca
powrót do forum filmu Instynkt wilka - Zimne serca

Oglądałam już ten film. Kolejny Varg Veum, który nadal czeka na swoją premierę?

ocenił(a) film na 8
Magisk

Ja też już widziałam ten film i chciałabym go ocenić. W sumie jestem lekko zawiedziona tą częścią. Jestem ciekawa co inni o nim sądzą.
Najbardziej mi się podobała piosenka zaraz po zakończeniu filmu, ale na razie szukam jej w sieci bezskutecznie.

ocenił(a) film na 5
wojcieh_chodecz

Ja uważam, że był to zdecydowanie najsłabszy film o Vargu. Również jestem zawiedziona. Myślałam, że skoro jest to ostatnia część, to będzie zdecydowanie najlepsza. Niestety, trochę wiało nudą.

ocenił(a) film na 8
Magisk

Czytałam książkę i była bardzo dobra. Choć zdaje sobie sprawę z tego, iż filmy jedynie bazują na książce to mogliby trochę bardziej wykorzystać potencjał jaki stworzył Staalesen.

ocenił(a) film na 5
wojcieh_chodecz

Dokładnie ;) Też czytałam książkę, bardzo mi się podobała. No cóż, ten film nie do końca im się udał. Za to inne były całkiem dobre.

Magisk

widziałyście z napisami?

ocenił(a) film na 5
actionhero

Tylko z angielskimi. Polskich nie znalazłam niestety.

Magisk

Pewnie ich nie będzie...trzeba czekać na polską premierę w Canal +

ocenił(a) film na 6
Magisk

tradycyjnie dość długo film się rozwijał... na szczęście tym razem Veum wywiózł swą babę, bo już mi działała na nerwy. dodanie detektywowi kobiety zdecydowanie zepsuło - i tak już słabszą od pierwszej - drugą serię.

paniiwonka

irytujaca jakas jest ta baba w tym filmie

wojcieh_chodecz

zna ktos moze tytul piosenki ktora leci na koniec filmu

ocenił(a) film na 8
karolloq

To jest Hilde Marie Kjersem a tytuł piosenki to "Knee- high waters" ale nigdzie nie mogę jej znaleźć poza napisami z filmu. Gdyby ktoś miał dostępny jakikolwiek link to tej piosenki to proszę o 'Share'.

ocenił(a) film na 8
karolloq

Jest już na youtube, to link: http://www.youtube.com/watch?v=3GaEZy2D3dg

Magisk

Już jest wersja z polskim lektorem :)