Oglądałam już ten film. Kolejny Varg Veum, który nadal czeka na swoją premierę?
Ja też już widziałam ten film i chciałabym go ocenić. W sumie jestem lekko zawiedziona tą częścią. Jestem ciekawa co inni o nim sądzą.
Najbardziej mi się podobała piosenka zaraz po zakończeniu filmu, ale na razie szukam jej w sieci bezskutecznie.
Ja uważam, że był to zdecydowanie najsłabszy film o Vargu. Również jestem zawiedziona. Myślałam, że skoro jest to ostatnia część, to będzie zdecydowanie najlepsza. Niestety, trochę wiało nudą.
Czytałam książkę i była bardzo dobra. Choć zdaje sobie sprawę z tego, iż filmy jedynie bazują na książce to mogliby trochę bardziej wykorzystać potencjał jaki stworzył Staalesen.
Dokładnie ;) Też czytałam książkę, bardzo mi się podobała. No cóż, ten film nie do końca im się udał. Za to inne były całkiem dobre.
tradycyjnie dość długo film się rozwijał... na szczęście tym razem Veum wywiózł swą babę, bo już mi działała na nerwy. dodanie detektywowi kobiety zdecydowanie zepsuło - i tak już słabszą od pierwszej - drugą serię.
To jest Hilde Marie Kjersem a tytuł piosenki to "Knee- high waters" ale nigdzie nie mogę jej znaleźć poza napisami z filmu. Gdyby ktoś miał dostępny jakikolwiek link to tej piosenki to proszę o 'Share'.