PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=481898}

Ip Man

Yip Man
2008
7,8 74 tys. ocen
7,8 10 1 73947
7,2 9 krytyków
Ip Man
powrót do forum filmu Ip Man

Jeden z najlepszych filmów o sztukach walki. Polecam

ocenił(a) film na 9
tost

Równie dobry jak "Nieustraszony"(http://www.filmweb.pl/f242219/Nieustraszony,2006) tylko troche bardziej realistyczny. Walka na naprawdę wysokim poziomie. Ciesze się że mogłem obejrzeć ten film!!!
9/10.

tost

Nie wiem tylko dlaczego dałes tylko 9/10 ale myśle że tu chodzi o to że mogli pokazać trochę wiecej pojedynków tylko za to może być o jeden punk mniej ...

Odemnie ma 10 /10 nie mniej nie więcej ;-)

ocenił(a) film na 9
mariuszlublin

Mam taką zasadę: "nie ma filmu idealnego(10/10) i nie ma filmu kompletnie bezsensownego(1/10).
Gdybym miał do dyspozycji dokładniejszą skale ocen to ten film dostałby 9.9/10
Może jestem dziwny ale tak właśnie rozumuje.Czasami brakuje tej dokładności, kiedy np. jakiś film jest b. dobry ale nie rewelacyjny i najlepiej ocenił bym go na 8.5 a nie na 8 czy 9/10(to tylko przykład i nie dotyczy tego filmu)
Pozd:)

tost

No no, całkiem przyjemnie się oglądało :) Tylko polecać

ocenił(a) film na 9
DejaVu24

Wszyscy tak ładnie oceniają a średnia i tak poniżej 9/10 (na dzisiaj 8,7)
Wniosek???
Nie wszyscy tak ładnie oceniają :|

piotrja6

8,7 jest oceną bardzo dobrą :) Nie ma powodu do narzekań.

ocenił(a) film na 9
DejaVu24

Spójrz na dwa ostatnio założone tematy... Ja sie pytam; czym oni oglądają takie filmy, albo lepiej; ile mają lat?!?!?!

piotrja6

Wiesz ja to wychodzę z takiego założenia, że o gustach się nie dyskutuje :) Każdy film znajdzie swojego miłośnika nawet ten największy gniot, który jest uważany przez 99% ludzi, tak więc takie tematy trzeba po prostu ignorować, szkoda czasu i po prostu życia na takie bezcelowe kłótnie tym bardziej że są też te poczciwe "trolle" gdzie dla śmiechu piszą takie tematy.
Olać ich

ocenił(a) film na 8
tost

Mimo iż nie lubię takich filmów - o sztukach walki, to bardzo przyjemnie się oglądało, szczególnie biorąc pod uwagę biograficzny charakter i po prostu dobrą realizację. Z czystym sumieniem 7-8/10, z 9 i 10 to trochę przesada, nie było to arcydzieło.