Jeden z najlepszych filmów o sztukach walki. Polecam
Równie dobry jak "Nieustraszony"(http://www.filmweb.pl/f242219/Nieustraszony,2006) tylko troche bardziej realistyczny. Walka na naprawdę wysokim poziomie. Ciesze się że mogłem obejrzeć ten film!!!
9/10.
Nie wiem tylko dlaczego dałes tylko 9/10 ale myśle że tu chodzi o to że mogli pokazać trochę wiecej pojedynków tylko za to może być o jeden punk mniej ...
Odemnie ma 10 /10 nie mniej nie więcej ;-)
Mam taką zasadę: "nie ma filmu idealnego(10/10) i nie ma filmu kompletnie bezsensownego(1/10).
Gdybym miał do dyspozycji dokładniejszą skale ocen to ten film dostałby 9.9/10
Może jestem dziwny ale tak właśnie rozumuje.Czasami brakuje tej dokładności, kiedy np. jakiś film jest b. dobry ale nie rewelacyjny i najlepiej ocenił bym go na 8.5 a nie na 8 czy 9/10(to tylko przykład i nie dotyczy tego filmu)
Pozd:)
Wszyscy tak ładnie oceniają a średnia i tak poniżej 9/10 (na dzisiaj 8,7)
Wniosek???
Nie wszyscy tak ładnie oceniają :|
Spójrz na dwa ostatnio założone tematy... Ja sie pytam; czym oni oglądają takie filmy, albo lepiej; ile mają lat?!?!?!
Wiesz ja to wychodzę z takiego założenia, że o gustach się nie dyskutuje :) Każdy film znajdzie swojego miłośnika nawet ten największy gniot, który jest uważany przez 99% ludzi, tak więc takie tematy trzeba po prostu ignorować, szkoda czasu i po prostu życia na takie bezcelowe kłótnie tym bardziej że są też te poczciwe "trolle" gdzie dla śmiechu piszą takie tematy.
Olać ich