PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=481898}

Ip Man

Yip Man
2008
7,8 74 tys. ocen
7,8 10 1 73814
7,2 12 krytyków
Ip Man
powrót do forum filmu Ip Man

Po tych wszystkich pozytywnych komentarzach i znakomitej ocenie liczyłęm na więcej. Oczywiście kino alki na dość dobrym poziomie ale takie filmy to ja widziałem już w 2002 roku np. THE One z Jetem LI. Fajnie opowiedziana historia no i w sumie miło i przyjemnie się ogląda.
Mam już dwójke a więc czekam na pozytywną kontynuację.
Moja Ocena: 6,5/10

ocenił(a) film na 10
Pyszniak

Pyszniak trochę mnie zaskoczyłeś ze swoją oceną 6\10 to skromniutko wiem że każdy lubi co innego jednak film jest świetny skoro ma ocenę 8,77\10 i 1630 głosów.Więc chyba nie zauważyłeś wszystkich zalet tego filmu i jeżeli twierdzisz że w filmie tylko jeden z Jetem Li widziałeś coś podobnego to chyba byłeś na fazie pisząc swój komentarz.

Pyszniak

Nigdy nie przepadałem za filmami o sztukach walki a tym bardziej za filmami pochodzącymi z Azji. Muszę przyznać, że ten zrobił jednak na mnie ogromne wrażenie 10/10 za mistrzostwo w swoim gatunku.

Pyszniak

to film biograficzny a nie bajka dla chłopców co lubią bezmyślne mordobicie

ocenił(a) film na 8
szarit

ahaś. ale w zasadzie trzeba lubić mordobicie, zmyślne czy nie. obok niego sam element biograficzny chyba niektórych do filmu nie przekonuje. zauważyłem, głaszcząc przez pół filmu głowę na ramieniu :)