PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

Świetny

ocenił(a) film na 10

Nie rozumiem niskich ocen. To satyra. Czarna komedia. Chociaż końcówka poważna... Mi się meeega podobał. Tego filmu nie można traktować poważnie!

ocenił(a) film na 6
emillo97

Nie używam okularów zawsze miałem BBBardzo dobry wzrok i może widzę więcej tak też się zdarza. Początkowa scena w której kosmonauta porusza się podskakując po powierzchni księżyca i ta nienaturalna i niedopracowana fizyka jego skoków i sam kosmonauta jak bym oglądał jakieś animki czy nie wiem już do jakiej bajki to porównać ale na pewno nie do realizmu Ja to widziałem Wy nie wam się film podobał mi nie... Bez odbioru.

ocenił(a) film na 10
rafal_szczepanski

Wiesz jak na ten budżet efekty są świetne... no bo chyba nei myślisz że kosztował tyle co hollywoodzkie filmy? A w dodatku jedna wpadka. A genialne bitwy kosmiczne?

ocenił(a) film na 8
emillo97

Jak na taki budżet swietne? One ogolnie sa świetne pomimo kilku dziwnych scen. I w jednej scenie nieco dziwny ogień

ocenił(a) film na 9
rafal_szczepanski

Od kiedy o jakości filmu decydują efekty? Efekty to co najwyżej wisienka na torcie, a w tym filmie sam fakt, że ktoś zrobił animację z nazistowskimi spodkami w roli głównej jakiej by ta animacja jakości nie była (sam nic do niej nie mam) zasługuje na pochwałę.
Jak ktoś w ocenie filmu patrzy na efekty, to ja nie wiem po co on ogląda filmy, niech sobie w najnowsze gierki ciupie, bo one od tego są.