Ten pomysł jest własnie mistrzowski. ''Naziści pod wodzą Udo Kiera lecą na księżyc i po 70 latach wracają, żeby zaatakować Ziemię w ramach akcji meteorblitzkrieg''- Słodki Jezu, ten film nie może nie być genialny.
Masakra! A Hitler wróci w postaci radioaktywnej Godżilli, żeby było śmieszniej z Marsa przyleci sam Stalin i pomoże Hitlerowi w inwazji9 na Ziemię, oczywiście, dzielni Amerykanie z prezydentem Obamą na czele uratują świat i utworzą "imperium pokoju", ale że Izrael wkurzy się na Iran i puści parę atomówek, opolecimy na Kosmos i z nazistami będziemy budować tam "Nowy, wspaniały świat", świat jednej rasy i jednej płci , gdzie dowodzić będzie Pani Szczuka. No , poniosły mnie wodzy bezsensownej fantazji. Ale podejrzewam, że mój pomysł byłby pełniejszy od filmowego.
nie dziękuję, to był mój jednorazowy wyskok, nie mam zawodowego, póki co, stażu w trollingu, są od tego lepsi ludzie, a moja wypowiedź miała podkreślić mój stosunek do beznadziejnego pomysłu na film.
wyraziłem swoje zdanie, i nie interesuje mnie co myślicie na mój temat ale jeśli wam ten pomysł się podoba to chyba to że lubie kiepskich jest co najmniej normalnie ...
"wyraziłem swoje zdanie, i nie interesuje mnie co myślicie na mój temat ale jeśli wam ten pomysł się podoba to chyba to że lubie kiepskich jest co najmniej normalnie ... "
Pomijając ortografię, stary! Powaliłeś mnie swoją logiką.