PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43966
4,8 26 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

głupszego pomysłu na film nie widziałem jak narazie ....

ocenił(a) film na 5
grig_greg

to poczytaj sobie o haunebu i projekcie vril tumanie

grig_greg

Polecam Surf Nazi Must To Die :D

ocenił(a) film na 9
grig_greg

Mało widziałeś a Kac Wawa

ocenił(a) film na 8
grig_greg

napisał ten co kiepskich uważa za wielkie dzieło filmowe

użytkownik usunięty
Hideki_zuo

I daje dychę Sali Samobójców :-/

użytkownik usunięty
grig_greg

Ten pomysł jest własnie mistrzowski. ''Naziści pod wodzą Udo Kiera lecą na księżyc i po 70 latach wracają, żeby zaatakować Ziemię w ramach akcji meteorblitzkrieg''- Słodki Jezu, ten film nie może nie być genialny.

Masakra! A Hitler wróci w postaci radioaktywnej Godżilli, żeby było śmieszniej z Marsa przyleci sam Stalin i pomoże Hitlerowi w inwazji9 na Ziemię, oczywiście, dzielni Amerykanie z prezydentem Obamą na czele uratują świat i utworzą "imperium pokoju", ale że Izrael wkurzy się na Iran i puści parę atomówek, opolecimy na Kosmos i z nazistami będziemy budować tam "Nowy, wspaniały świat", świat jednej rasy i jednej płci , gdzie dowodzić będzie Pani Szczuka. No , poniosły mnie wodzy bezsensownej fantazji. Ale podejrzewam, że mój pomysł byłby pełniejszy od filmowego.

ocenił(a) film na 8
FanDobregoKina

trolluj mocniej :)

Hideki_zuo

nie dziękuję, to był mój jednorazowy wyskok, nie mam zawodowego, póki co, stażu w trollingu, są od tego lepsi ludzie, a moja wypowiedź miała podkreślić mój stosunek do beznadziejnego pomysłu na film.

grig_greg

Jak nie widziałeś głupszego pomysłu, to polecam film "Opona" xD

grig_greg

wyraziłem swoje zdanie, i nie interesuje mnie co myślicie na mój temat ale jeśli wam ten pomysł się podoba to chyba to że lubie kiepskich jest co najmniej normalnie ...

grig_greg

"wyraziłem swoje zdanie, i nie interesuje mnie co myślicie na mój temat ale jeśli wam ten pomysł się podoba to chyba to że lubie kiepskich jest co najmniej normalnie ... "

Pomijając ortografię, stary! Powaliłeś mnie swoją logiką.

ocenił(a) film na 6
grig_greg

Dość odważne. Z tego co widzę dałeś 10 słabiutkim dalszym częściom Akademii Policyjnej. No masz gust.