PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

Ocena 9.0? To musi być świetny film, dacie znać jak polska premiera? :d

ocenił(a) film na 7
filmaniak_bulwa

no właście ciekawe co o tym filmie uważa 22 filmwebowiczów

zulombo

23 :d nie popatrzałem na ilość głosów, nigdy na to nie patrzę. Co nie zmienia faktu że ocena 9.0 może być adekwatna co do jakości tegoż widowiska.

filmaniak_bulwa

była premiera w Berlinie ;)

ocenił(a) film na 7
vasil_zajcev

No właśnie i 31 szczęśliwców z Polski było na tej premierze chyba, że są małymi kłamczuszkami.

zulombo

Może widzieli już gdzieś w internecie?? Ale film na 9?? nieee:D Co najwyżej 7/10

toyminator

skad wiesz?

ocenił(a) film na 7
vasil_zajcev

albo sam widział w necie, albo wypowiada się na podstawie reklamówek, a wtedy to już nie warto komentować wypowiedzi toyminatora

zulombo

To jest moje przypuszczenie że ocena będzie oscylowała w tej granicy :/ i mam takie przeczucie że dam mu 7. proste..Oczywiście może być inaczej.
Może nie wiesz ,ale filmy da się ocenić po zwiastunie:) Nigdy się nie pomyliłem co do filmu,oglądając najpierw zwiastun.
Np. nowy Spider man- Dla mnie film będzie przeciętny , ale ludziom będzie się podobał , bo to spider- man ,jest inny ,itp itp. i pewnie ocena będzie też coś koło 7 . W sumie nie ciężko zgadnąć jaką ocenę będzie miał dany film:)

ocenił(a) film na 8
toyminator

Ale w takim wypadku możesz nastawiać się negatywnie do filmu, jeszcze przed jego obejrzeniem. W takim wypadku twoja ocena dedykuje odczucia wobec filmu, zamiast na odwrót.

filmaniak_bulwa

uuuu ocena spadłą do 8.9 :(

filmaniak_bulwa

Ale zwróćcie uwagę, że na IMDB jest ocena jest 7.9, więc niewiele się pomyliliście w prognozach;D

pryszczu

zacznijmy oceniać na podstawie trailerów

Moondog

Prawie, że, ale gdzie indziej już tak się dzieje, zobacz na komentarze do Kac Wawa

ocenił(a) film na 6
Moondog

Z trailerami bywa różnie. Ja zawsze odnoszę wrazenie ze jest to polączenie "najfajnieszych" wedlug autorów fragmentów z fajna muzyką i tekstami co daje zazwyczaj bardzo dobry efekt. Czasami trailer odpowiada filmowi, a czasami filmy bywa lepszy lub gorszy od niego. Co do Iron Sky to mam podejrzewam, ze będzie dobry, może z kilkoma przesadzonymi scenami. Ogólnie fajny pomysl :) nie mogę doczekć się polskiej premiery :)