23 :d nie popatrzałem na ilość głosów, nigdy na to nie patrzę. Co nie zmienia faktu że ocena 9.0 może być adekwatna co do jakości tegoż widowiska.
No właśnie i 31 szczęśliwców z Polski było na tej premierze chyba, że są małymi kłamczuszkami.
albo sam widział w necie, albo wypowiada się na podstawie reklamówek, a wtedy to już nie warto komentować wypowiedzi toyminatora
To jest moje przypuszczenie że ocena będzie oscylowała w tej granicy :/ i mam takie przeczucie że dam mu 7. proste..Oczywiście może być inaczej.
Może nie wiesz ,ale filmy da się ocenić po zwiastunie:) Nigdy się nie pomyliłem co do filmu,oglądając najpierw zwiastun.
Np. nowy Spider man- Dla mnie film będzie przeciętny , ale ludziom będzie się podobał , bo to spider- man ,jest inny ,itp itp. i pewnie ocena będzie też coś koło 7 . W sumie nie ciężko zgadnąć jaką ocenę będzie miał dany film:)
Ale w takim wypadku możesz nastawiać się negatywnie do filmu, jeszcze przed jego obejrzeniem. W takim wypadku twoja ocena dedykuje odczucia wobec filmu, zamiast na odwrót.
Z trailerami bywa różnie. Ja zawsze odnoszę wrazenie ze jest to polączenie "najfajnieszych" wedlug autorów fragmentów z fajna muzyką i tekstami co daje zazwyczaj bardzo dobry efekt. Czasami trailer odpowiada filmowi, a czasami filmy bywa lepszy lub gorszy od niego. Co do Iron Sky to mam podejrzewam, ze będzie dobry, może z kilkoma przesadzonymi scenami. Ogólnie fajny pomysl :) nie mogę doczekć się polskiej premiery :)