Atak zUforyzowanych nazistów na Amerykę. Enough said :D Wszystkich chętnych zapraszam do
wspólnego oglądania z komentowaniem. Emisja już dziś o 20:00 na antenie Tv4.
''A teraz tylko... ''Duplo, by zdobyć kogoś zaufanie nie trzeba wstrzykiwać rożnych dziwnych serum a wystarczy dać batona.
Naziści na księżycu... spoko.
Ale żeby otworzyć taki sklep to już lekka przesada xD
http://r-scale-bd.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/9996535e07258a7b bfd8b132435c5962/61f85846-f353-11e1-9bb3-0025b511226e.jpg?type=1&srcmode=3&srcx= 0/1&srcy=0/1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360
Między ''Ale żeby otworzyć taki sklep to już lekka przesada xD'' a ''w odpowiedzi na post: Valdoraptor23''
Ich glaube nicht, die Sprache zu kennen.
Speichel Wörter wie Engel gekleidet Feuerzeuge, rauchen Wasser am Rande von gestern plus drei.
Jak nie mamy UFO to możemy stworzyć ich xD
np. UFO - Ulubieńcy Filmwebu Oglądają..... a może nie, bo brzmi to tragicznie.....
tzn nie ma ich tyle ile bywało w poprzednich czesciach aleee pacze na Residen Evil Retrybucja na Pulsie
Księżycowy Zeppelin ( Albo Ledd, wiem że zespół miał w nazwie ten środek transportu xd ) - Logika jak w Dr Who.
Musze podbić jedną planetę.
Ciekawostka: Jeden koleś korzystając z prawa do odkryć czy czegoś zawładnął całym kosmosem mówiąc ze wcześniej nikt na to nie wpadł - przyznano mu racje,
Ta ciekawostka akurat z faktopedi.
Też słyszałem o tym.
"Bałam się że będę musiała zbombardować Australię ale ty sprowadziłaś mi nazistów"
Zmarnowany potencjał ten film :/ mogli by tez dodać wątek np Die Glocke ( wehikuł czasu ). A tu trochę mało żartów.
Ja o tym filmie coś słyszałam (albo czytałam) zanim powstał, i nie mogę sobie przypomnieć co :-/ a to była jakaś ciekawostka właśnie ....