Po 50 minutach musiałem wyjść z kina, czułem się zgwałcony, film denerwujący. Kino dla ludzi lubiących się odmóżdżyć. Pomysł może i fajny, efekty również ale fabuła ...
Czułeś się zgwałcony, biedaku? Masz nauczkę - zawsze siadaj w ostatnim rzędzie i dokładnie kontroluj swój fotel!
W pełni Cię rozumiem ale to nie jest komedia rematyczna z Szycem ,Karolakiem wyprodukowana prze TVN ,pomyliłeś sale projekcyjne .
Chyba chciałeś zobaczyć Kac Wawa ale już zdjęli ten film.
Człowieku, chodzi o to, że sam pomysł jest absurdalny, ale wykonanie świetne. Pomijając fakt, że budżet filmu wynosił milion euro, to trzeba przyznać, że film był zrobiony naprawde dobrze. Dało sie wyczuć elementy groteski, a poza tym... Gdy po raz pierwszy przeczytałem o tym filmie w miesięczniku "Fantastyka", pomyślałem sobie "naziści z kosmosu dafuq?" ale potem stwierdziłem, że to będzie, że nie moge przegapić tego filmu. Potem oglądając film widze UWAGA SPOILERY: baze w kształcie sfastyki, najbardziej epicki statek wszechczasów (zmierzch bogów), białego murzyna... zgadzam sie z przedmówcą, niestety, ale spóźniłeś sie na kac wawę