PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky
The_Fallen

Space-nazi, hitlerowskie elektro od LAIBACHA. To będzie miażdżące!

Moondog

Oby

The_Fallen

Stary, dobry nazizm - to lubię!

Moondog

Du gut quasseln

The_Fallen

Przecież to będzie komedia to jakiej epickości ty oczekujesz? :P

_Rayearth

Komedia to miała być też kiedyś, ale od października ubiegłego roku plany filmowe mocno się zmieniły i podobno od nowa coś robią. Zresztą nie wkurzaj mnie, to nie ma prawa być komedią.

The_Fallen

Po pierwsze tu napisali, że będzie komedią akcji w klimatach SF :)
Po drugie, w takim prawie 3 minutowym teaserze na samym końcu ptaszek nasrał na orła nad tytułem filmu i było to bardzo komiczne :D
Zatem przygotuj się na najgorsze :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
The_Fallen

hahha, oczywiście, że to będzie komedia, ale traktująca siebie poważnie z w miarę poważnym klimatem, jak Zombieland czyli NIE będzie to durna parodia. Taka idiotyczna tematyka filmu jak miałaby nie być komiczna? ;)

Kazioo

Dla ciebie każdy film ma idiortyczną tematyke. Dlatego z tobą nie gadam.

The_Fallen

Tak ciężko się pogodzić z rzeczywistością?

_Rayearth

Tak ciężko mieć choć trochę inteligencji żeby się domyśleć, że wszelkie informacje na temat filmu są już nie aktualne? W ubiegłym roku zdjęcia zaczęli kręcić na nowo, więc fabuła/gatunek i wiele innych rzeczy na pewno się zmieniło.

The_Fallen

Taaaaa bo teraz już nie będzie przecież o nazistach na księżycu :D
Urwałeś się właśnie stamtąd?

Oj to zderzenie ze ścianą będzie bolesne :)

_Rayearth

Wybacz, ale inteligentny to ty nie jesteś Raye

The_Fallen

Nie wybaczam. czekam na premierę tej komedii :)

The_Fallen

Idiotyczna, gdyby traktować ją na poważnie i wierzyć, że naziści siedzą teraz na Księżycu.
Nie powiedziałem, że to się nie nadaje na film. Baa, uważam wręcz przeciwnie i Iron Sky oczekuję z niecierpliwością, oglądam każdy ich filmik z produkcji na youtube (polecam!).
Pomysł na film rewelacyjny i jak na razie zapowiada się świetnie. To jest projekt tworzony z pasji, a nie dla czystego zysku - i to mi się bardzo podoba.

I tak samo jak ty, uważam, że film będzie ociekać epickością, mimo że to komedia. Liczę na podejście trochę w stylu Tarantino :D
Kick Ass - durny film z idiotyczną tematyką, a jest epicki,śmieszny i ma mocny klimat. Da się.