PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

Widzę że nie którzy (ci co go tak nisko oceniają) po prostu nie dorośli do takiego filmu.
Absurd goni absurd i to przeładowanie absurdów jest po prostu genialne. Sądzę że jedynie
do czego można by było się przyczepić to do tego że tych absurdów mogło by być więcej :).
Generalnie moim skromnym zdaniem rewelacyjny film - oczywiście dla miłośników takiego
absurdalnego humoru. A jak ktoś jest miłośnikiem kina awangardowego i najlepiej
reżyserów o których przeciętny zjadacz chleba taki jak ja nigdy nie słyszał niech po prostu
nie ogląda tego filmu i się tutaj nie wywnętrza. To samo się tyczy ludzi którzy temat inwazji
nazistów z księżyca potraktowali choć trochę poważnie. Ludzie, gdzie wasze poczucie
humoru. Czy naprawdę tylko Sandler lub Carel są wyznacznikami co jest śmieszne?
Litości!!!!!
P.S. Sądzę że przed seansem powinni rozdawać jakieś zioło do palenia. Jazda była by
jeszcze lepsza.

ocenił(a) film na 8
shark72___

Zgadzam się. Film rewelacyjny ale patrząc na oceny nie dla miłośników filmów z Sandlerem czy Stilerem
USS George W Bush :D rewelacja no i ta polityka.... mniam

ocenił(a) film na 7
dogger007

Są filmy, które mnie odrzucają, kiedy widzę sam plakat, ale to jest kolejne pozytywne rozczarowanie. Inne to np. Evita, Juno. No i ten stary dobry Laibach+Wagner.

ocenił(a) film na 1
shark72___

cyt : "Widzę że nie którzy (ci co go tak nisko oceniają) po prostu nie dorośli do takiego filmu..."
Rozumiem ,że jeśli ziewam na nudnym wg mnie filmie , to jestem niedojrzały ....
Popraw byka nie+którzy powyżej.

ocenił(a) film na 7
shark72___

rozbawia przede wszystkim scenka ze swastyką w ONZ :)