PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

Fabuła tego filmu jest dość przeciętna, ale pomysł i efekty na najwyższym poziomie. Szkoda, że zrobili z tego filmu komedię. Ja bym raczej widział go w gatunku mrocznego sf, ale nie jestem reżyserem :) Mimo wszystko trzeba go zobaczyć...

lamdre

SPOILER. Moim zdaniem film był fajny do około połowy w tedy jakos wszystko trzymało sie kupy. A co do komedii to nie wiem co lepsze ale sądzę, że gdyby kkońcówka nei była taka słaba a mam na myśli, że nazistów tak rozgromilii w ogóle ten heroizm wszystkich krajów(prawie) był naciągany (ciekawe czy była tam polska:P). Gdyby naziści wygrali dodało by to fajnego smaczku(albo chociaz cos tym swoim wielkim cudem zrobili ziemi a ni tylko ksieżyc....) Ale oczywiście klęske niestety nazistów mozna było sie spodziewać:( a mogło być miłe zaskoczenie. A w ogóle jakoś ten film nie był reklamowany cos słyszałem, że były reklamy w tv ale ja osobiscie ich nei zobaczyłem wiec raczej żadko. A gdy byłem w kinie w warszawie to na seansie (chyba drugi dzien po premierze w sobotę) było z 10 osob . Film 5/10 za pierwsza połowę