PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

dno!!!!!!

ocenił(a) film na 1

ktos apisal ze to satyra , to namiastka satyry , totalnie beznadziejna , efekty jak z laptopa ze zintegrowana karta graficzna, gra aktorska na poziomie jaselek, kompletna bzdura, nie ogladajcie tego

sroczynski79

A czytałeś w ogóle o realizacji tego filmu? wiesz za co powstał? za pieniądze fanów więc efekty jak na taki budżet i tak są świetne. To nie jest hoolywodzka produkcja ale jak tylko amerykańskie bzdety ci się podobają to sobie je oglądaj bo to właśnie filmy dla ciemnych mas takich jak ty. Ten film trzeba zrozumieć ale tobie daleko do rozumu.

ocenił(a) film na 1
Ksiezniczka0102

ojejku jak fajnie! fani zebrali pieniadze i zamiast wykorzystac je na jakis szczytny cel np. glodujace dzieciaki w afryce na ktore ja sam wplacilem kase dwa razy , to wydali je na 90 minut durnego filmu o ktorym nikt nie bedzie pamietal w kilka dni po projekcji, a jezeli ty w takich filmach doszukujesz sie sensu i starasz sie je zrozumiec to nie wiem co bierzesz ale to tobie daleko do rozumu

sroczynski79

A Może ten film niema sensu i tak ma być? wiem trudno ci to pojąć :D A le faktycznie szczytny jesteś i teraz jakieś dziecko biega z kasą od ciebie w afryce żałosne. widziałeś kiedyś te twoje pieniądze w afryce? Wpłaciłeś na organizacje i żarcie jakiegoś grubasa :D

ocenił(a) film na 1
Ksiezniczka0102

"Wpłaciłeś na organizacje i żarcie jakiegoś grubasa" no moze troche masz z tym racje bo tak naprawde to do konca nie wiadomo jak organizacje pomagaja ale nie zaluje! tak czy siak pozdawiam !

ocenił(a) film na 7
Ksiezniczka0102

przepraszam..fanów czego? kogo?

soglif3

http://pl.wikipedia.org/wiki/Iron_Sky pierwsze akapity

użytkownik usunięty
sroczynski79

to jest nazi-exploitation, wiec wszystko sie zgadza i jest jak pownno byc. bardzo fjny film

użytkownik usunięty

popieram bardzo przyjemnie się ogląda - ciekawie pokazane jak ta cała "śmietanka" na górze to gnojki pragnące tylko władzy, w rezultacie niczym się nie różniący od nazistów z zeszłego wieku. Co do efektów, jak na produkcje bez milionowego budżetu efekty genialne ;)

ocenił(a) film na 3
sroczynski79

Dla mnie to było dno dna.. Żałosny film

ocenił(a) film na 2
Titiyeyoo

popieram kiepski film kicha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
buttle

Rzecz jasna nie obrażając 5 latków.

ocenił(a) film na 10
buttle

proponuje dlatych co się zniesmaczyli totalnie chodzic do konca w ramach protestu do teatru na opery mydlane

buttle

Kto normalny wymaga od filmu o nazistach z Księżyca powagi? Pomyliłeś chyba sale w kinie:)

ocenił(a) film na 9
buttle

Jak to "pomysł tego filmu jest denny i powielony" Znasz jakieś inne filmy o nazistach w kosmosie? Jeśli tak daj znać, obczaję. Szczerze mówiąc powiedzmy, że komuś się ten film może nie podobać ale nie można zaprzeczyć, że jest oryginalny

ocenił(a) film na 2
sroczynski79

Kicz jakich mało...amatorski czy nie...za pieniądze z datków czy od producenta czegoś tam...należy być obiektywnym.. To COŚ zwane filmem to totalna kpina i syf...
Bardzo się zawiodłem...nie mogłem uwierzyć jak to oglądałem... zmarnowane 2 h !

ocenił(a) film na 9
marcus1212

Chyba byłeś jednak n innym filmie bo ten trwa 1.5 godziny.
Może zobacz ten właściwy a potem komentuj.

ocenił(a) film na 2
Sepp06

Kolego nie rób ze mnie idioty...w kinie siedziałem ok 2 h a film może i trwał 90-100 min. Zresztą widzę że często zerkałeś na zegarek w czasie seansu...

ocenił(a) film na 9
marcus1212

Hm- czas trwania filmu : 1 godz. 33 min.
Rozumiem że siedziałeś w kinie 2 godziny więc :
-to nie był ten film
-widziałeś inną wersję
-jesteś w wieku przed komunijnym i nie znasz się na zegarku a tym bardziej nie ogarniasz tego filmu
-wracaj do Epoko Lodowcowej to nie jest film dla dzieci.

ocenił(a) film na 2
Sepp06

Radzę Ci przed kolejnym seansem zsynchronizuj razem oba zegarki bo między 1,5h a 1godz. 33min. jest mała różnica...aha racja korzystać z czasomierza uczą w zerówce...widzę że ktoś ma małe braki...
Epoka Lodowcowa była zdecydowanie lepsza od filmu którego tak zaciekle bronisz...
Nie czekam na kolejny złośliwy komentarz i wiedz, że na pewno już nie będę marnował czasu żeby Ci odpowiadać...

ocenił(a) film na 9
marcus1212

miedzy 1,5h a 1godz 33min jest mała różnica 3min tak dla ścisłości :P 1,5h (półtorej godziny) jest wyrażone w ułamku dziesiętnym i stanowi godzinę i pół czyli 90min, natomiast 1godz i 33min to 93min :D

ocenił(a) film na 9
marcus1212

Dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu albowiem jesteś głupi.
Dla Ciebie "Epoka Lodowcowa " ma 10/10 "Odlot" 8/10 a "Absolwent " 6/10.
Rozumiem że internet trafił pod strzechy i dzieci są teraz bardzo sprytne ale to nie Twoja bajka.
PS.najpierw piszesz "nie mogłem uwierzyć jak to oglądałem... zmarnowane 2 h " a teraz 1.5 h widzisz sam się pogrążasz w kłamstwie.

ocenił(a) film na 2
sroczynski79

Dla mnie to było dno dna dna dna dna.