po napisach pojawił się kadr ze statkiem kosmicznym na tle Marsa. Czy to oznacza, że naziści uciekli na Marsa i będzie kolejna część filmu?
Myślę, że to po prostu sonda, która dotarła na tę planetę. Takie pytanie "a co tam znajdziemy?" :)
Ale to niegłupie :D Możnaby stworzyć satyrę na Polaków/Litwinów i średniowieczne rycerstwo zakonne, fabułą desant z kosmosu na Żmudź :) Ekhem, niegłupie. Niefortunne określenie.
skoro nazisci w czarnych mundórach siedzieli po ciemnej stronie ksiezyca to na czerwonej planecie siedza komunisci
nie naziści tylko komuniści. Będzie druga część pod tytułem red strorm w którym to komuniści atakują z marsa ziemię i nazistowski księżyc .Oczywiście wyssałem to z palca ale było by fajnie gdyby okazało się to prawdą :D
Skoro wszyscy wystrzelali się w kosmosie to na ziemi pewnie też a ten statek to tych niemiszkow z ksieżyca.
to nie żaden statek tylko jakiś satelita albo sonda to po pierwsze, po drugie na ziemi rozpętała się wojna atomowa więc nie byłoby chyba nawet kogo atakować na tej Ziemi, trzy Renatka przejrzała na oczy że nazizm jednak dobry nie jest, a cała elita nazistów i tak zginęła, jedyna opcja to chyba wyjaśnienie w jaki sposób naziści dotarli na ciemną stronę księżyca