PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

Bardzo oryginalny film , dawno tak świetnej realizacji nie było , niby banalna fabuła , ale świetnie poprowadzony temat - to jest prawdziwa satyra na Amerykę , ogrom czarnego humoru. Inwazja z kosmosu poprowadzona w mistrzowski sposób nawet G.Lucas nie powstydziły się takich efektów specjalnych. wizualnie film zrealizowany pierwszorzędnie , Zakończenie zaskakująco ...... zobaczcie sami .
Warto obejrzeć dla czystej rozrywki.

ocenił(a) film na 7
Conan_filmaniak

W 100% się zgadzam , do tego ściezka dźwiękowa naprawdę zacna!Nic dodać nic ujać, polecam!

Conan_filmaniak

Chyba oglądaliśmy inny film

ocenił(a) film na 8
Conan_filmaniak

nie przesadzałbym z tymi efektami specjalnymi. Poza tym zgadzam się z Twoją szybką recenzją. Film oryginalny który wdarł trochę świeżości w kostniałem ostatnio tematy filmowe:) Trzeba też przyznać że film nie dla każdego (za mało wybuchów :P więc fani kina hollywoodzkiego mogą być zawiedzeni) PS: Genialna parodia jednej sceny z "Upadku"

ocenił(a) film na 6
Conan_filmaniak

Film na mocną 6, parę razy się zaśmiałem. Jest parę smaczków ale bez szału. Do obejrzenia na nudny wieczorek :)

ocenił(a) film na 9
zajaclowicz

Mnie film się szczerze podobał , scena inwazji z kosmosu naprawdę super zrobiona , poza tym ten ironiczny , mroczny klimat i czarny humor .

ocenił(a) film na 7
Conan_filmaniak

Do tego dające do myślenia zakończenie.