dobre kino lecz nie dla nastolatkow wychowanych na Zmierzchu, ani dla "prawdziwych mezczyn" wychowanych na Seagalu.
a to dziwne,bo ja lubie Zmierzch, a opinie o filmie mam podobną do twojej, ciekawe do jakiej szufladki mnie teraz wsadzisz, bo o byciu nastolatką już dawno zapomniałam, mimo wszytko pozdrawiam
Nawet Cie nie wyciagam panno z tej w ktorej jestes. Przeminęło z wiatrem - 10/10? Kod da Vinci - 8/10?! Mój brat niedźwiedź - 9/10!? O zeszku...
Człeku marny oceny wystawione przez Panią Anię jak najbardziej obiektywne, więc zostań w tej swojej szufladce spoke.
@theart - oho, uwaga: na horyzoncie nastepny "krytyk filmowy" wychowany na serialach brazylijskich.
co jest nie tak z tymi ocenami? uważasz że "Przeminęło z wiatrem" nie zasługuje na dziesiątke, bo to romans? "Mój brat niedźwieć " zaraz po "Królu lwie" to klasyka Disneya i " Jak wytresować smoka" czy "Zaplątani" nie jest nawet godne stać obok na półce,a mimo tego dałeś dziesiątke, ale czy ja się czepiam twoich ocen, wkurza mnie tylko szufladkowanie ludzi i tyle " jesteś durną nastolatka bo ogladasz Zmierzch" bla bla bla, nawet nie zauważyłeś, że sie zgodziłam z twoją oceną filmu, byle mi tylko dowalić,