Stałem w kolejce do kina i zastanawiałem się... Najchętniej bym poszedł na MIAMI VICE, ale jeszcze nie puszczali, więc ze stosu komedii (CLERKS II, LITTLE MAN, MY SUPER EX-GIRLFRIEND, YOU, ME & DUPREE) wybrałem tą z najlepszą obsadą. Temat baaardzo oklepany, ale do tego się powoli przyzwyczajam. Komedia całkiem, całkiem dobra. Momentami fenomenalna. Warto...
jak czytałam twój komentarz to się zastanawiałam nad jednym ... przecież tam pisze że premiera polska jest dopiero 22.09.2006 a ty już byłeś na tym w kinie??
Sama sobie odpowiedziałaś POLSKA premiera. Może był akurat w stanach w kinie, a tam ten film już grają.
a ja zajmie się czymś innym, jesli ktoś ma zamiar oglądać Miami Vice, to lepiej tego nie róbcie okropny film !!! a pozatym to "Ja, ty i ON" to zarypiasta komedia, mimo, że zgodze się z założycielem tematu fabuła juz oklepana...;d;p pozdro
Byłam na tym filmie wczoraj. Obada niczego sobie, ale sam film jest nierówny. Przez kilkanaście minut można spokojnie śledzić fabułę, a przez nastepne 5 minut następują salwy śmiechu. Ale zauważyłam, że największy ubaw (jak zwykle) wzbudzają określenia typu "targanie malego" i tym podobne. A troszkę tych erotycznych momentów jest w filmie, choćby super sexowna Kate Hudson. Mimo wszystko daję filmowi 4 w skali 1-6. I polecam jako lekka komedię. Ale nie taką po której obejrzeniu boli brzuch.Pozdro
Brzuch może nie boli, ale policzków nie czuje. Pewnie dlateko, że z kmpelą byłyśmy jedynymi osobami, które smiły się w kinie :-)
Zgadzam się. Max. 3
ten film jest po prostu słaby.
Ani śmieszny, ani romantyczny.
Dno. Żałuję, że odwiedziłem kino. Zal pieniędzy po prostu
Dillon, w tym filmie to jakaś pomyłka
Hudson nie miała nawet z czego grać, bo jej rola było niemrawa
A Wilson, lubię tego gościa, ale tutaj nwet on nie pomógł, za żałosne te wszystkie dowcipy. Może z 3 sceny były śmieszne. Reszta to taka naciągana.
Douglas - generalnie, to chyba on tu był najlepszy, i nawet jego postać była w miarę wyrazista. Pomysły ze zmianą nazwiska, i wazektomią! to było dobre...
generalnie: Nie polecam!! naprawdę!!