PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=782714}
5,1 5,4 tys. ocen
5,1 10 1 5413
5,3 29 krytyków
Ja teraz kłamię
powrót do forum filmu Ja teraz kłamię

Polski thriller sci-fi :O Jak to wyjdzie to może być ciekawie.

Samaranth

meh, bez karolaka nie ogladam

Samaranth

Eeee lipa, jednak nie thriller sci-fi tylko thriller sensacyjny, do tego ze słabym plakatem...

Samaranth

to się nie może udać

Siwszu69

Dobra... Po przeczytaniu opisu widzę że jak nic paździeż będzie, zupełnie jak niedawno z nieszczęsnym Diablo i Ciemno, prawie noc. Zabawne że wszelkie próby stworzenia w Polsce czegoś nowego w kinie kończom się jakimś nieogladalnym potworkiem. Nie no dobra, Córki Dancingu i Monument były nawet ok, ale tak to bieda.

Samaranth

Nie demonizowałabym CPN, a dla niektórych Córki Dancingu też przecież były nie do przejścia. Myślę, że z tym gatunkiem będzie w polskim kinie coraz lepiej. Ne ma wyjścia, ludzi łakną nowości, a z takim zestawem aktorów na pewno będzie łatwiej.

Siwszu69

zero było całkiem znośne. Tutaj otrzymamy zapewne powtórkę z rozrywki, czyli kilka historii, które się zazębiają. Dlatego mimo wszystko można zaczekać przed rzucaniem kupą ;)

Samaranth

a dla mnie to ten plakat wlaśnie całkiem nieźle pasuje do tego klimatu. ciekawe, co z tego wyszło, oj ciekawe ;)

Samaranth

Ciekawi mnie, jak ten film wypadnie na tle Człowieka z magicznym pudełkiem. To chyba był ostatni pl film, który można określić sci-fi.