PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526732}

Jack, jakiego nie znacie

You Don't Know Jack
2010
7,4 20 tys. ocen
7,4 10 1 20122
6,8 10 krytyków
Jack, jakiego nie znacie
powrót do forum filmu Jack, jakiego nie znacie

Kiedy premiera w Polsce???

ocenił(a) film na 9
sungam

to dosyc kontrowersyjny film, w szczegolnsoci jak na polske, wiec nie jestem pewna czy w ogole doczeka sie swojej premiery, zwlaszcza w komercyjnych kinach. najbardziej mnie dziwi, dlaczego nie weszla do nas "cheri" z michelle pfeiffer, mialam ogromna ochote na to isc, recenzje w gazetach mialo swietne, ale w zadnym kinie w warszawie sie nie pojawilo

ocenił(a) film na 9
goskaa28

Brutalna prawda jest taka, że mieszkamy na "wsi". Widzowie z multikin, heliosów i innych takich raczej nie są wymagający (oczywiście nie wszyscy) i nie pozwoliliby zarobić na tym filmie. Również czekam na premierę, ale raczej nie ma na to szans :/

fafq08

Zauważcie, że jest to film telewizyjny, a takie do kina nie trafiają. Film pojawi się na HBO w październiku bądź w listopadzie.

ocenił(a) film na 8
digital8

Serio? Właśnie miałam się zabierać za pobieranie tego filmu bo cierpliwość dla HBO mi sie konczyła, ale jeszcze na jakiś czas chyba tym komentarzem tą cierpliwość podbudowałeś/aś. Dzięki!

ocenił(a) film na 8
bubble_factory

Jednak się zawiodłam..

goskaa28

mnie też to dziwi, tym bardziej że widziałam w kinie zapowiedź tego filmu

sungam

To produkcja HBO, więc na kina nie licz.

ocenił(a) film na 8
sungam

Już za tydzień, 9 stycznia, na HBO!

sungam

http://www.hbo.pl/video/jack-jakiego-nie-znacie_3528

ocenił(a) film na 9
sungam

Ja znalazłam na zalukaj

ocenił(a) film na 9
aniaszczerba

co tam znalazłaś?? film jest juz bardzo dawno na internecie ale bez lektora wiadomo mam nadziej że ktoś będzie dziś narwał i wrzuci na rapida:)