PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6522}

Jade

1995
6,1 2,4 tys. ocen
6,1 10 1 2445
4,5 4 krytyków
Jade
powrót do forum filmu Jade

No sorry, ale żeby Loreenę McKennitt dać do takiego filmu to jest śmieszne HAŃBA daaa!!!!!! :) A w ogóle ten film leci teraz na tvn7 :D:D:D

Sarva

Zgadzam się) Akurat patrzę sobie trochę na ten film i jak usłyszałam Loreenę to mnie z lekka zatkało. Zero wyczucia. A ja Loreena świetna! :)POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 7
Khannah

a możecie napisać, który dokładnie kawałek leci w tle, gdy Jade uprawia sex z jednym ze swoich klientów (ten, gdy ma chyba pończochę na twarzy?;)). Świetny utwór.

ocenił(a) film na 7
sivyok

wydaje mi się, że to 'the mystic's dream' ale jeśli się mylę to proszę o sprostowanie :) i wg mnie ta muzyka jest tam jak najbardziej na miejscu...

sivyok

tak to jest The Mystic's Dream ale i tak uważam, że nie pasuje:) i będę się z Tobą o to kłócić;) hehe

pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
Sarva

jak wolisz ale to właśnie ona tworzy ten bardzo specyficzny klimat. Podobnie zresztą jak sam tytuł...

ocenił(a) film na 6
sivyok

E tam wydziwiacie :)
Muzyka była świetna, klimatyczna i trochę hipnotyzująca. Idealnie współgrała z obrazem i wprowadzała widza w pewnego rodzaju suspens.

Sarva

całkowicie się nie zgadzam - moim zdaniem muzyka idealnie pasuje do klimatu tego filmu i jest jednym z jego największych atutów

ocenił(a) film na 10
Sarva

muzyka jest w 100% trafna i daje fajny klimacik