No sorry, ale żeby Loreenę McKennitt dać do takiego filmu to jest śmieszne HAŃBA daaa!!!!!! :) A w ogóle ten film leci teraz na tvn7 :D:D:D
Zgadzam się) Akurat patrzę sobie trochę na ten film i jak usłyszałam Loreenę to mnie z lekka zatkało. Zero wyczucia. A ja Loreena świetna! :)POZDRAWIAM
a możecie napisać, który dokładnie kawałek leci w tle, gdy Jade uprawia sex z jednym ze swoich klientów (ten, gdy ma chyba pończochę na twarzy?;)). Świetny utwór.
wydaje mi się, że to 'the mystic's dream' ale jeśli się mylę to proszę o sprostowanie :) i wg mnie ta muzyka jest tam jak najbardziej na miejscu...
tak to jest The Mystic's Dream ale i tak uważam, że nie pasuje:) i będę się z Tobą o to kłócić;) hehe
pozdrawiam:)
jak wolisz ale to właśnie ona tworzy ten bardzo specyficzny klimat. Podobnie zresztą jak sam tytuł...
E tam wydziwiacie :)
Muzyka była świetna, klimatyczna i trochę hipnotyzująca. Idealnie współgrała z obrazem i wprowadzała widza w pewnego rodzaju suspens.
całkowicie się nie zgadzam - moim zdaniem muzyka idealnie pasuje do klimatu tego filmu i jest jednym z jego największych atutów