PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem. Film jest pełen pięknych scen, ciekawych historii, dobrej muzyki, której można słuchać i słuchać... Jednym słowem ogląda się z przyjemnością.

marrengo

Idealny film na walentonkowy okres ktory nadchodzi, polecam gorąco wspaniały film...

marrengo

Dzisiaj idziemy, także mam nadzieję, że to prawda :) Chciałbym, aby to był miły początek wieczoru :)

marrengo

No ja też się wybrałem z ukochaną i faktycznie nam się bardzo podobał. Ogląda się go i uśmiecha, można się zamyślić, można rozmarzyć, ale na pewno zachwyca idealnie dobrana muzyka, a także dobra obsada.

marrengo

Faktycznie film jest dobrze zrobiony - jest w nim wszystko, co gwarantuje sukces - zarówno dobry reżyser, który dokładnie wie, jak należy operować kamerą, a by uzyskać najlepszy efekt, ale też doskonale dobrana muzyka i najlepsi aktorzy. I dokładnie taki jest ten film, nie ma się w nim do czego przyczepić. 9/10.

saltimbanco

Masz całkowitą rację, wszystko to zebrało się na całkiem niezły kawałek kina.

marrengo

Ogląda się z przyjemnością i to wielką. Naprawdę wart obejrzenia film. Polecam.

użytkownik usunięty
marrengo

No dzisiejszy dzień jest jak znalazł na ten film - kto jeszcze nie widział temu polecam. Taka ładna opowieść o miłości i życiu.

marrengo

Jak dla mnie najlepszym elementem były zdjęcia, te ujęcia metra, gór, zachodzącego słońca...wszystko to było niczym oglądanie pięknych fotografii.