PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

Jest to niezwykła, romantyczna i poruszająca opowieść o poszukiwaniu siebie. Jeśli ogląda się uważnie, to bardzo wiele można z tego filmu wynieść. Niepowtarzalny klimat sprawia, że zapomina się o wszystkim wokół, film pochłania w całości i pozostawia wspaniałe wrażenia, serdecznie polecam!

bekaboo

Dokładnie, super Polecam nic dodac nic ujac :)

bekaboo

Zupełnie się zgadzam. Nie wiem czego to zasługa - dobrego reżysera, świetnych aktorów czy też spokojnej muzyki, a może to wszystko naraz sprawia, że film ogląda się jednym tchem. 10/10.

bekaboo

My byliśmy dzisiaj i faktycznie film był idealny na ten dzień :) Nie jakieś głupoty, czy durne żarciki, ale sympatyczna historia o ludziach i miłości. Film ma swój klimat - i o to właśnie chodzi. Polecamy.

bekaboo

SUPER!!! strsznie mi sie podobał ten film, jest boski akotrzy muzyka wszytko jest super!

bekaboo

Ja również jestem na TAK. Nie znałem wczesniejszych filmów tego pana, ale faktycznie mnie przekonał.

bekaboo

Można się czepiać, można wymyślać, a ja powiem krótko. Jest to prosty i piękny zarazem film, który można oglądać i relaksować się. Kar-Wai jest w formie ;)

tobekw

Też uważam, że niektórzy za bardzo się czepiają. Przecież to wspaniały film, który został zrealizowany z troską o najdrobniejsze szczegóły. Obraz jest lekki, czas mija nie wiadomo kiedy, a przy tym można nacieszyć oczy i uszy. Jak najbardziej polecam.

bekaboo

Mnie ten film poruszył i faktycznie mi się podobał. Jest to film mądry i głęboki, a jednocześnie niepatetyczny i niemoralizatorski. Daję 9/10.

bekaboo

Film ogląda się z zapartym tchem...jest podobny do wszystkich filmów tego reżysera, ale jak dla mnie bardziej lekki, z polotem, a całość obrazu jest spojona przepiękną muzyką...Wong Kar Wai w bardzo dobrym wydaniu.

bekaboo

W tym filmie podobało mi sie wszytsko, bardzo polecam gorąco ten film zakochanym i nie tylko. Super FILM :))

bekaboo

Jak gdzieś przeczytałem - rozgrzewa serca, ale nie jest przesłodzony. I dokładnie taki jest. Mnie się podobał.

bekaboo

Miałem już okazję obejrzeć i moje uczucia są również pozytywne. Film nie jest przesłodzony, nie jest też naiwny. Taka po prostu miłosna historia, ale opowiedziana w przyjemny dla oka sposób. Na pewno duży w tym udział miała świetna obsada.

bekaboo

wróce do niego nie raz tak sądze :-) tylko moim zdaniem to nie jest historia miłości... To historia odnajdywania samego siebie w sobie, ze tak powiem.

kaja_25

Ja również planuję wrócić jeszcze nie raz do tego filmu.