PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

Jak najbardziej polecam ten film, spodziewałem się głupiej komedyjki, a tu proszę jakie miłe zaskoczenie. Film z pomysłem i klasą.

cadavere44

Polecam, to jest dzieło sztuki, zajebisty film, :))))))

cadavere44

Popieram w 100%. Bardzo fajny film, naprawdę nie spodziewałem się, że romans będzie mi się podobał. To chyba zasługa dobrego reżysera.

cadavere44

Film jest rewelacyjny...strasznie mi się podobał, a Natalie Portman jest fenomenalna :)

semifreddo

No Natalie Portman to klasa i dzieło sztuki sama w sobie :)

roma_vic

Dobrze mówisz :) Chociaż Weisz też jest niezła (ino starsza), a Jones też jest ładniutka. W każdym razie jest na co popatrzeć :D

cadavere44

Mnie ten film urzekł swoją prostotą i prawdziwością. Ani nie za smutny, ani głupkowaty. To ten typ filmów, który ogląda się i odpoczywa po ciężkim dniu. Polecam.

cadavere44

Dokładnie mam takie same wrażenia. Dziewczyna mnie wyciągnęła, ale jak usłyszałem słowo romans to myślałem, że to będzie totalna nuda. A tu proszę, o dziwo i mnie się podobał i mogę go polecić nie tylko kobitkom, którym zawsze się podobają tego typu filmu, ale też ich niechętnym facetom (chociażby dla samej Natalie Portman i równie ślicznej Norah Jones warto się przejść :P).

cadavere44

Ja po Kar Waiu wiedziałem czego się spodziewać. Chociaż obawiałem się, co to wyjdzie, że pierwszy amerykański film itp. Myślałem, ze będzie totalna komercha, a tu naprawdę jeden z jego najlepszych filmów. Oczywiście, lżejszy, może mniej ambitny, ale wciąz to ten sam dobry Kar Wai, który potrafi poruszyć serce.